2777
2789
عنوان

خانوما اسم بچه هاتون چیه وچه معنی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 41 پست
اختر به معنی ستاره

یه اسم عربیه؟؟

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه اسم عربیه؟؟

ن دیگ فارسیه

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

من هنوز بچه دار نشدم ولی اگه دختر باشه نمیزارم شوهرم انتخاب کنه شنیدم مردا اسم دوست دخترای قبلیشون و رو بچه هاشون میزارن 😠

کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......
بعد هم توی پیجش زده بودن تا پسرت کوچیکه اسمشو عوض کن اونم اینقدر طرفداری میکرد گفت نهههه اسم پدرشوهر ...

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

شوهرت گذاشته؟؟؟؟

بیچاره شوهرم😂ن بابا پدربزرگش😐

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

علی به معنی بزرگ  دومی شوهرم دوست داره همتا باشه اول اسم خودمم ه  .ولی چون معنی خاصی ندار ...

اسم همتا که خیلی نازه دودل نباش  

اسم پسرم هامون ه😍😍😍

اولین بار تو فیلم هامون با بازی خسرو شکیبایی خدا بیامرز شنیدیم💖💖

اصلا دعوا نداشتیم و با تفاهم کامل انتخاب کردیم... من پیشنهاد دادم و همسرمم دوست داشت🤗🤗😍