2777
2789
عنوان

خانمایی که برنج ایرانی مصرف میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 35 پست

برنج رو باید بو کنی تا بفهمی خوبه یا نه.

یا اگه از قیافه و بوش نمیفهمی باید ازش بپزی اگه زیاد قل بخواد و وا نره یعنی درجه یکه.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اشنا میخریم از مینودشت 😊برنجای خیلی خوبیم هست

مینودشتی هستی؟برنج این منطقه عالیه ما برنج فارسیان میگیریم یعنی میکاریم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مینودشتی هستی؟برنج این منطقه عالیه ما برنج فارسیان میگیریم یعنی میکاریم

ن عزیزم من مشهدیم 

یکی از اشناهامون اونجا هستن و شالیکاری دارن 

تویکی از روستاهای مینودشت 

اهل سیستانن و بسیار ادمهای خوب و شریف و مهربون 

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من
عزیزم طارم هاشمی عالیه...شک نکن.من همیشه میگیره شوهرم

اخه خيليا به اسم طارم هاشمي ميفروشن ولي اصلا كيفيت نداره همسايه ما جدن در جد شمالي هستن ميگه برنج رو به خودمون هم ميندازن از روي ظاهرش متوجه نميشيم فقط وقتي ميپزيم تازه متوجه ميشيم كلي ناخالصي داره

كاربري قديميم " zho1==ژوان "بود  اما..... !!!!!!  مهم نيست اين نيز بگذرد
ن عزیزم من مشهدیم  یکی از اشناهامون اونجا هستن و شالیکاری دارن  تویکی از روستاهای مینودش ...

اهان پس الکی توصیح دادم من اهل گالیکش هستم کنار مینودشت روستای ما یکی از عالی ترین برنج منطقه رو داره

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اهان پس الکی توصیح دادم من اهل گالیکش هستم کنار مینودشت روستای ما یکی از عالی ترین برنج منطقه رو دار ...

☺☺اره واقعا فک کنم چون سم کمتر میزنین درسته ؟؟

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من

عزيزم همين الان ٢ پيمانه از برنج رو با ٣ پيمانه اب بپز به محض اينكه اولين قل رو زد روغن و نمك هم اضافه كن ببين چجوري درمياد 

برنج رو زياد نشور نهايت ٢ بار اونم با اب سرد 

كاربري قديميم " zho1==ژوان "بود  اما..... !!!!!!  مهم نيست اين نيز بگذرد
☺☺اره واقعا فک کنم چون سم کمتر میزنین درسته ؟؟

واقعا نمیدونم از خاکه یا آب ولی برنج این منطقه از برنج گیلان هم بهتره ولی چون تولید کمه و فقط تو همین منطقه مصرف میشه ناشناخته است