2777
2789
عنوان

قمر در عقرب و این حرفا ..لطفا بیایید دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهسا جون من حیله المتقین هم خوندم که روزهای قمر در عقرب نباشه چون ما هم داریم اقدام می کنیم یه پرینیت از این روزها رو گرفتم که مراعات کنیم عزیزم به نظر من اقدام نکن چون بچه یه عمره خدای نکرده اگه یه طوریش بشه خودتو نمی بخشی . فقط می خوای به این روزاا نسبت بدی
الینا جون ...خودمم دودل بودم ...نمیدونم والا حتما حکمتی توشه که با کار ما تداخل پیدا کرده..... ایشالا میندازیمش ماه بعد....
همه چی شده پارتی و پارتی بازی،خداجونم پارتی ما هم تویی،خودت هوامونو داشته باش،ما فقط تو رو داریم🥰🥰❤❤
مهسا جان درسته منم تقویمشو دارم از امشب ساعت 12 شروع میشه تا جمعه صبح ساعت5 میخوای امشب قبل از ساعت 12 اقدام کن.چون اسپرم که حداقل تا 3 یا 4 روز زندست
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
تا دوشنبه نیست که. من تقویم زن و شوهر داریم نوشته از امشب ساعت 12 و 7 دقیقه . قمر میره تو عقرب تا چهارشنبه صبح ساعت 5و 56 در میاد
زندگی چون گل سرخی است پر از برگ پر از خار پر از عطر لطیف یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم
عزیزم امشب چطور اقدام کنم؟تا روزه افطار کنیم و پسرم بخوابه میشه ساعت 1شب دیره دیگه
همه چی شده پارتی و پارتی بازی،خداجونم پارتی ما هم تویی،خودت هوامونو داشته باش،ما فقط تو رو داریم🥰🥰❤❤
سلام عزیزم آره خییلی مهمه ,من با یکی از علما ,منظورم از عالم یه عالمه واقعیه نه اینکه.با یه آخوند مشورت کرده باشم به سختیی میشه گیرش آوردد واسه مشورت و صحبت اینو به شوهرم گفته بود که قمر در عقرب نباشه واسه اقدام و کتاب ریحانه ی بهشتی رو معرفی کرده بود که خوبه
نگاه و صداو وجود نازنینتو دیگه واسه همیشه کم دارم مامان بزرگ عزیزم.
اینور جان اینا که شما میگی با قمر در عقرب فرق میکنه بحثش سواست