2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم ..؟  خوبی ؟؟ تو دلیت خوبه ؟؟؟  بارداری چطور میگذره ؟؟ تاریخ داده دکترت گلم؟&n ...

سلام عزیزم.نه خیلی بسختی گذروندم دوبارم بخاطر حرکت نکردنش بستری شدم...خیلی سخت گذشت.برا ۵آذر دکتر وقت داده اگه خدای نکرده مشکلی پیش نیاد.تازه امروز مرخص شدم صربان قلبش ۱۸۰بوددوروز بود بستری بودم.دعام کن..خیلی خسته شدم

سلام عزیزم.نه خیلی بسختی گذروندم دوبارم بخاطر حرکت نکردنش بستری شدم...خیلی سخت گذشت.برا ۵آذر دکتر وق ...

فداتشم دیگه کمش مونده گلم .

انشالله صحیح و سالم میاد بغلت خوشگلم🙏🙏🙏🙏

منم همه این سختی ها و استرسارو  گذروندم میدونم سخته ها چون ترس داریم اما این چند روز لذت ببر عزیز دلم . من دلم برای بارداریم تنگ شده 😍😍😍

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
فداتشم دیگه کمش مونده گلم . انشالله صحیح و سالم میاد بغلت خوشگلم🙏🙏🙏🙏  منم همه این سختی ها ...

خداروشکر که بسلامتی تموم کردی عزیزم.برا منم دعا کن....واقعا دوران سختیه.من قول میدم دلم برا بارداری تنگ نشه😁

خداروشکر که بسلامتی تموم کردی عزیزم.برا منم دعا کن....واقعا دوران سختیه.من قول میدم دلم برا بارداری ...

فدات شم🥰🥰🥰🥰

ای جووونم مطمئنم دلت تنگ میشه 😅😅😅

منم همین فکرو میکردم دوران خیلی شیرینیه . ما با سختی و استرس گذراندیم.بعدش متوجه شدم 

ولی نه اینکه ب بارداری مجدد فکر کنماااااااا اصلا 😁😁🤪🤪🤪 

بیخبر نزار عزیزم انشالله بارتو سالم زمین میزاری.. آمین 🙏🙏🙏🙏

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲