2777
2789
بسلامتی به منم تو ان تی احتمال بیشتر رو دختر گفتن ولی هنوز صد در صد نیست همینطور دو به شک موندم😀

قربونت،،ان شاالله مال شماهم یه دخملی جیگره،،،من نتونستم تحمل کنم دکترگفت دوهفته دیگه بیا صددرصد بگم مردم وزنده شدم تادوهفته شد بدو رفتم😁😁😁😁

قربون حسرت توی دلت،،صبورباش خدابزرگه من هرگز فکرشم نمیکردم ولی همیشه ته ته های قلبم همیشه امیدداشتم ...

خدا برات حفظشون کنه سه تاشونو. من همیشه دوست داشتم یه عالمه بچه داشته باشم از درگیری واسه کارای بچه لذت میبرم. از وقتی خودمم کوچیک بودم عاشق بچه بودم 

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه تا دارم، البته اگه قرار بود امسال برای سومی اقدام کنم نمیکردم چون شرایط اقتصادی کشورمون خیلی بی‌ثبات شده، با اینکه شرایط مالیمون بد نیست خوبه تقریبا

شعر من بی بال وپر نیست، از سر شوق تا ابتدای کنج لبت پر میکشد

ب نظرم دوتا هم کمه

من دوتا بچه هام فاصله شون دوسال و دوماه میشه ان شالله... بعدی رو میزارم یخورده بگذره بعد اگه خدا بده میخوام

دلم نمیخواد فاصله شون زیاد باشه... چون اینطوری ب درد هم نمیخورن

اگه شرایط عصبی و تربیتی و توان جسمی بچه هامو داشته باشم تا ۴تاهم میارم

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

ب نظرم دوتا هم کمه من دوتا بچه هام فاصله شون دوسال و دوماه میشه ان شالله... بعدی رو میزارم یخورده ب ...

فاصله دوسال بزرگ کردنشون سخت نبود؟ دخترم چهارماهشه میخام دوسالش شد یکی دیگ بیارم اگ خدا بخواد 😊

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
من خودم معتقدم یا هیچی یا اقلا دو تا سه تا که خیلی خوبه اگه شرایطش رو داری از همه لحاظ

شانس بزرگ من اینه که شوهرم همه کار می کنه به قول خودش فقط شیر نمی تونه بده سر اون دوتا هم بعضی روزها که کلافه بودم فقط برای شیر دادن صدام می زد

فاصله دوسال بزرگ کردنشون سخت نبود؟ دخترم چهارماهشه میخام دوسالش شد یکی دیگ بیارم اگ خدا بخواد 😊

گلم دخملم ب دنیا نیومده هنوز

بچه م ک ۱۷ماهش بود فهمیدم باردارم

سخته... ولی خدا آدمو قوی میکنه... خیلی قوی

الان هیچ کس باورش نمیشه ک تو شهر غریبی ک هیچ کس و ندارم با خانواده م ۸ساعت فاصله دارم بچه کوچیک دارم کلی هم فعالم... کلاس خیاطی میرم... لباس میدوزم...لواشک گذاشتم.. مهمونداری میکنم..

میخوام بگم نگران نباش خدا قوت و توانشو میده

اگه بزاری دوسالش بشه بعد اقدام کنی خیلی راحت تره.

بزار از پوشک بگیر  بعد... ولی ب هیچ عنوان نزار فاصله  بیشتر از این بشه... یه جوری بیار ب درد هم بخورن

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

گلم دخملم ب دنیا نیومده هنوز بچه م ک ۱۷ماهش بود فهمیدم باردارم سخته... ولی خدا آدمو قوی میکنه... خ ...

ان شالله بسلامتی بغلش بگیری . حرفت درسته از پوشک بگیرمش بعد اقدام میکنم 😊ممنون از راهنمایت😘

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
خیلی خوبه اگه شرایط مالی و توان جسمیشو داشته باشین.

یکم تردید دارم الان زن فعالی هستم مربی آشپزی هستم، هفته ای یک بار میرم صدا و سیما استانی برای آموزش آشپزی، تو فصل مدرسه هم مربی غیررسمی پرورشی هستم به خاطر بچها خیلی چیز ها رو کم یا کنار گذاشتم خیلی سعی کردم تا با لطف خدا به این جا رسیدم کسی مثل من بوده که با چند تا بچه بازم فعال بوده،هرچند می دونم باید برای حداقل یک سال همه چیز رو کناربزارم، 

ب نظرم دوتا هم کمه من دوتا بچه هام فاصله شون دوسال و دوماه میشه ان شالله... بعدی رو میزارم یخورده ب ...

من یه برادر دارم ولی ماشاالله شوهرم 8تا هستند به نظرم خیلی شادتر و راحت تر زندگی می کنند چون همدیگرو دارند