2777
2789
عنوان

خیانت جنسی رو میشه بخشیدباید چه رفتاری نشون داد درمقابلش

| مشاهده متن کامل بحث + 2975 بازدید | 177 پست

خدا که اینقدر مهربونه زنا کاری را نمیبخشه میخوای ادمها ببخشن اونم وقتی بهشون خیانت شده با رابطه ی جنسی طرفشون؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا یعنی تکرار میکنه،آره آدم نمیتونه باهاش کنار بیاد خیلی سخته یه آدم که با عشق شروع کرده چطور توبغل زن دیگه خودشو ارضا میکنه

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد.. 
عزیزم یه سوال تو که روانشناسی خوندی،ببینم چجور رشته ای هست؟سخته؟بدون کنکور میشه خوند؟

من بخاطر کنجکاوی و علاقه یه فوق گرفتم رشته ن چیز دیگه ایه.

اگا میخوای بیای باید تا دکترا بری. ارشد ول معطل میشی

خیانت رو نمیشه بخشید فقط یه مدت فراموش میکنی یعنی سعی میکنی فراموش کنی یه زخم کهنه ست که یه مدت خوب میشه ولی تو یه موقعیت هایی که یادت میاد دوباره سر باز میکنه! اگه میتونی تا آخر عمر با درد یه زخم کهنه زندگی کنی ادامه بده وگرنه جدا شو

آقاجون به خاطر بچه ها ظهور کن

وقتی نظرات رو میخونم از این که با وجود بچه دار نشدن همسرم و شرایط مالی بد و این خیانت کنارش موندم اونم نه هر موندنی، موندن با محبت و مهربونی احساس هویج بودن بهم دست میده. 

تازه رفتیم میکرو کردیم بلکه بچه دار شیم. 

وجدانا بگید من هویجم؟ 

وقتی نظرات رو میخونم از این که با وجود بچه دار نشدن همسرم و شرایط مالی بد و این خیانت کنارش موندم او ...

درچه حد بود اگه دوس داری بگو گلم

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد.. 
واقعا یعنی کسی که خیانت کنه برا بار دومم.میره؟

آره

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن