2777
2789

بچه هاکیاباپیازدرمانی نتیجه گرفتن.من لتروزل خوردم الانم 14قاعدگیمه میخوام پیازدرمانی شروع کنم

خدایــاشکــرت بخــاطربــهترین همـــسردنیــــااااااااایه صلوات واسم میفرستین دوستای خوبم..ممنونم 

من شنیدم ولی میترسم بخورم..بعد هر چی میگردم پیاز نارنجی نمیبینم..از چه روزی باید بخوریم؟ مت فعلا دارم عسل با سیاهدانه میخورم ..اویشن هم میخورم..کاسنی هم میخورم..تصمیم جدی برای ورزش دارم از امشب انشالله میرم ورزش..

ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوندم ازروز5قاعدگی.ولی من تازه میخوام ازامروزکه 14قاعدگی شروع کنم.نمیدونم الان بخورم خوبه؟

خدایــاشکــرت بخــاطربــهترین همـــسردنیــــااااااااایه صلوات واسم میفرستین دوستای خوبم..ممنونم 

بایداب بزاری جوش بیادبعدپیازنارنجی (حتمابایدنارنجی یاهمون طلایی باشه)4قسمتش کنی.بندازی داخلش.سرش ببندی بعداز5دقه خاموش کنی.قبل ازناهاروشب بخوری.وبایدحتماتازه درستش کنی یعنی نمونده باشه 

منم تازه خوندم درموردپیازدرمانی .اگه کسی اطلاعی داره لطفابگه

من خوندم15روزبعداستحراحت تاپریودی بیاددوباره شروع میکنیم.تا3دوره

یجانوشته5قاعدگی یجادیگه نوشته 2روزبعدازتمیزی کدوم درستره؟

ماهی که داروهای شیمیایی خوردید داروهای گیاهی استفاده نکنید تداخل پیدا میکنه

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
ماهی که داروهای شیمیایی خوردید داروهای گیاهی استفاده نکنید تداخل پیدا میکنه

سلام،من دارم پیاز درمانی میکنم قرص میترونیدازول هم میخورم،اشکالی داره؟

خدایا شکرت❤️لطفا برای شفای همه ی مریضا دعا کنید😘

چی هست عزیزم بگو استفاده کنیم

بر من که کنی نظر ،لبم متبسم می شود جانم/من آن کاج همیشه پابرجا ،بوقت تکیه کردن هام!/می شوم انگبین یاقوتی، بوقت جوع تو جانا!/تشنه گر شوی هربار، من جام شراب خواهم بود!/زمستان حس نمی کنی سرما باوجودگرمیه عشق پر افسونم/تابستان چو پَر قو بر تنت نازک یاکه اطلس حریری نرم/مست بوی یاس ورُز  من خواهی بود/هردم درآغوش من جانا.../تو شاه من باش ومن الماس تاج💞 تو 💞،قصرت قلب من خواهد بود قلمرو تو باشد تن وجانم#بداهه
سلام،من دارم پیاز درمانی میکنم قرص میترونیدازول هم میخورم،اشکالی داره؟

واسه عفونت میخوری؟؟؟فک نمیکنم ولی بازم بپرس