من شنیدم ولی میترسم بخورم..بعد هر چی میگردم پیاز نارنجی نمیبینم..از چه روزی باید بخوریم؟ مت فعلا دارم عسل با سیاهدانه میخورم ..اویشن هم میخورم..کاسنی هم میخورم..تصمیم جدی برای ورزش دارم از امشب انشالله میرم ورزش..
ازتون خواهش میکنم هر کسی امضامو میبینه برام دعا کنه منم مادر بشم خیلی سخته انتظار....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پیاز درمانی چه جوریه ؟؟ من یه بار تو سزارین پسر دوم ام کیستم را هم برداشتند دوباره عود کرده اذیت میکنه همش لک بینی دارم پیاز درمانی چه جوریه منم شروع کنم
بر من که کنی نظر ،لبم متبسم می شود جانم/من آن کاج همیشه پابرجا ،بوقت تکیه کردن هام!/می شوم انگبین یاقوتی، بوقت جوع تو جانا!/تشنه گر شوی هربار، من جام شراب خواهم بود!/زمستان حس نمی کنی سرما باوجودگرمیه عشق پر افسونم/تابستان چو پَر قو بر تنت نازک یاکه اطلس حریری نرم/مست بوی یاس ورُز من خواهی بود/هردم درآغوش من جانا.../تو شاه من باش ومن الماس تاج💞 تو 💞،قصرت قلب من خواهد بود قلمرو تو باشد تن وجانم#بداهه