2777
2789
عنوان

تشریف بیارید براتون امن یجیب بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 44 پست
خانم به حق اون راهی که میری رفتی حرم دعام کن میگن با زبانی که گناه نمیکنی دعا مستجابه اونم دعای دیگر ...

ان شاءالله خدا بهت    ازدواج موفق بده.  نماز جعفر طیار ب شیوه حاج اقا بهجت بخون

برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری  همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت  برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم به حق اون راهی که میری رفتی حرم دعام کن میگن با زبانی که گناه نمیکنی دعا مستجابه اونم دعای دیگر ...

روز عید قوربان که در خونه خدا باز میشه به مادرت بگو برات دعا کنه و یه مرغی قوربانی کنه...ان شالله بختت باز میشه شک نکن..

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
چشم گلم یادم نمیره

هر کی که میگه میخوام برم امام رضا دلم میره باهاش دعا کن روزی ما هم بشه حرمش  یادت نره به امام رضا حاجتمو بگی سفرتون به سلامت 

با خیال تو بسر بردن اگر هست گناه ..باخبر باش که من غرق گناهم هر شب
ان شاءالله خدا بهت    ازدواج موفق بده.  نماز جعفر طیار ب شیوه حاج اقا بهجت بخون

چه جوری عزیزم انشالله مشکلاتتون حل بشه هر چه زودتر بیای اینجا بگی خوشحال شیم 

الهی به حق امام رضا که دارم میرم پابوسش ارامش بیاد به زندکیتون و همه چی ختم به خیر بشه.برات 5تا صلوا ...

عزیزم تو رو به امام رضا برا خواهر من خیلی دعا کن به امام رضا بگو گرفتاری خواهر من خیلی بزرگه خودت از خدا بخواه درست کنه همه چیزو

روز عید قوربان که در خونه خدا باز میشه به مادرت بگو برات دعا کنه و یه مرغی قوربانی کنه...ان شالله بخ ...

مادرم مریضه 

الهی به حق امام رضا که دارم میرم پابوسش ارامش بیاد به زندکیتون و همه چی ختم به خیر بشه.برات 5تا صلوا ...

لطفا میشه رفتین حرم امام رضا برای منم دعا کنین خدا حاجتمو بده ودلم شاد شه ب امام رضا سلم بدین از طرف من بهش بگین حاجتمو زود بده تولدش نذرمو ادا کنم 

چه جوری عزیزم انشالله مشکلاتتون حل بشه هر چه زودتر بیای اینجا بگی خوشحال شیم 

من 3 تا از دوستام  با این روش  عروس شدن  روز های جمعه  قبل اذان ظهر  نماز جعفر طیار ب نیت ازدواج موفق بخون   طریقشو  نوشته تو نت میترسم ی موقع کم و زیاد بگن اشتباه کنم   بعد ک نماز تموم شد  به دعا داره دعارو بخون و   سزتو بزار سجده سعی کن   گریه کنی و از خدا بخاه تمان شرایط پسری ک میخای نهایتا 30 دیقه بشه  اما من معجزشو دیدم.    بزن تو نت  نماز جعفر طیار برای ازدواج حاج اقا بهجت   کامل تر گفته 

برای ازدواج موفق و عاقبت بخیری  همه جوونا دعا کنیم. این انرژی مثبت  برمیگرده تو زندگیت شک نکن🌸