ریحانهsh مدیر عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 1047 عنوان ایگوانا ناراحتم کهههه | مشاهده متن کامل بحث + 2255 بازدید | 55 پست ایگوانا جان خیلی دوست دارم ببینمت ولی همیشه دیر میرسم..فقط چت های باقی مونده رو میخونمبس که ازت تعریف میکنن البته خودمم عاشقتم خیلی با اخلاقی@ایگواناا 1398/05/07 | 00:02 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریحانهsh مدیر استارتر عضویت: 1396/07/04 تعداد پست: 1047 ببخشید ک بینیمو عمل کردم با شما هماهنگ نکردم تاپیک قیافه نبود شما ناراحت نشو عزیزم درض ... ایگوانا مطمئن باش کسایی که درباره زیبایی با عمل حرف میزنن سه دستنیک کسایی که آرزو یک عمل دارن و نمیتونندو کسایی که میدونن با یک عمل و... هم زیبا نمیشنسه کسایی که زیبان ولی اعتماد به نفس ندارن و زیبایی رو فقط در صورت میبینن نه در سیرت
ایگواناا عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 23487 اونایی که حسودی میکنن یا میخوان جات باشن نمیتونن یا میخوان باهات باشن نمیتونن حرفار ... والا من باهاشون کاری ندارم نهایت بی ادبیه حرفاشون تاپیک عنوانش مشخص بود خیلی اذیت میشن مجبور نشدن بیان فقط تاپیک غم دوس دارن چشم عزیزمم❤️❤️ when life puts you in tough situations Dont say why me say TRY ME
fahytii عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 4054 ایگونااا خواهشا منم لایک کن عکستو ببینم💋💋💋💋هیچ وقت اینقدر برای دیدن کسی کنجکاو نبودم
*_پر_پیـــــــــن_* عضویت: 1388/02/07 تعداد پست: 29302 من تو البوم وقیح دیدمشون.خب خیلی معمولین چرا اینجورین شماها😐 میگم خدایی من تو البومش نبودم😕 اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
ایگواناا عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 23487 ریحانه جان قفل میکنی؟ when life puts you in tough situations Dont say why me say TRY ME
لاریسا11 عضویت: 1390/05/20 تعداد پست: 5277 ببخشید ک بینیمو عمل کردم با شما هماهنگ نکردم تاپیک قیافه نبود شما ناراحت نشو عزیزم درض ... عالی بود ...
فلوکی عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 631 اره عزیزم قفل کن بعدا برات میذارم ❤️ اونایی ک عمل و ژل رو میگن اکثرا بینی خودشون عمله حالا😉 من عملیم اصلا بد نیست😁
ایگواناا عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 23487 ایگوانا مطمئن باش کسایی که درباره زیبایی با عمل حرف میزنن سه دستن یک کسایی که آرزو یک عمل دارن و ن ... هرچی هستن ک این نوع بیانشون نشون دهنده ی خلأ هستش وگرنه هر ادم با نزاکتی میدونه چ جوری صحبت کنه من اینارو میشناسم ک گفتم تاپیک نباشه امروز ک کلا لباس بدون کله بود اصلا چ ربطی ب قیافه داشت😂 when life puts you in tough situations Dont say why me say TRY ME