2777
2789
عنوان

جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 34 پست
شما رو به خدا قسم قبل از اینکه پوست نازنینتونو تبدیل به کارگاه ازمایش کنید برید دکتر و حتما اول آزما ...

رفتم دکتر یکسال خوب نشدم قرص داد معدم بهم ریخت و جوشام وحشتناک تر برگشت ورم معده گرفتم صورتمم خوب نشد ازمایش ننوشت اول

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این آبلیمو و سیرو پیاز د این چرتا پرتا رو نزن ک من ی عمر زدم فایده نداشت فقطططط دکتر پوست جوابه

دکتر پوست رفتم سرورفامیلی! ج نگرفتم میخوام برم پوران لایق تطوره؟!

شما کدوم دکتر رفتی؟؟؟؟ چندوقت؟

رفتم دکتر یکسال خوب نشدم قرص داد معدم بهم ریخت و جوشام وحشتناک تر برگشت ورم معده گرفتم صورتمم خوب نش ...

همون دیگه بی وجدان باید اول آز می نوشت!!!! بی وجدان!!!!

دوستان هر دکتری برا پوست می رید اگه آزمایش ننوشت نه نسخه شو بخرید نه دیگه برید!!!

آزمایش بده شاید مشکل هورمونی یا کبد داری

شاید تنها درمانش راکوتان باشه

به هر حال فقط دکتر می تونه علتش و راه خلاص شدن از جوش ها رو مشخص کنه

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

اب زیاد بخور صبحا ک بیدار میشی اول از همه اب بخور

زیادم نمیخاد برسی و اهمیت بدی الوورا بگیر هفته ای دوبار بزن من امشب زدم نمیدونم چی بشه 

کرم مرمم زباد نزن 

من نزدیکه دوماهه نمیزنم پوستم صاف شده 

اب زیاد بخور صبحا ک بیدار میشی اول از همه اب بخور زیادم نمیخاد برسی و اهمیت بدی الوورا بگیر هفته ای ...

کرم پودر اصلا نمیزنم ارایش ندارم اصلا فقط ضدافتاب میزنم و اهل ارایش نیستم شبا با ارایش نمیخوابم صورتم تمیز تمیزهو

کرم پودر اصلا نمیزنم ارایش ندارم اصلا فقط ضدافتاب میزنم و اهل ارایش نیستم شبا با ارایش نمیخوابم صورت ...

بخاطر اینکه خیلی بهش میرسی با صابونم زیاد نشور ی مدت بیخیال باش