2777
2789
عنوان

مادر های احساسی مادر های منطقی...

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 55 پست
درست حدس زدین،من بچه ندارم 😁 باتوجه به شرایط زندگیم و علایقمون حالا حالاها هم فکر نکنم رخ بده 😅 ...

انشالله به زودی مامان میشی🙏😍

یه تجربه از خودم بگم، قبل بچه دار شدنم  خییییلی کتاب خوندم،  فکر میکردم بچه م بدنیا بیاد، دیگه هیچ مشکلی ندارم، بهترین مادر دنیا میشم🙈😂  فقط فکر میکردم   فقط تئوری بود و راااحت،   تا اینکه پسرم😊 بدنیا اومد  باور کن، انگار  هیییچی بلد نبودم، یه جاهایی حتی چیزای علمی ثابت شده  رو بعضی بچه ها جواب نمیده😂  چون هر کدوم  یه خصوصیات خاصی دارن و......مطالعه خوبه،  ولی کافی نیست،  چون با دنیا اومدنشون  دنیای مارو عوض میکنن شیطونا😘🤗🤗🤗

ضمنا کاری که اکثرا انجام میدن، نشانه درست بودنش نیست. کمااینکه خداوند هم در قران بارها فرموده اکثر م ...

من نگفتم که کتر اکثریت درسته!

و اصلا کی گفته که اکثریت دسته مهدکودک رفته ها‌هستن...؟ 

وقتی علم‌ کافی برای اظهارنظر نداریم حداقل شعور کافی برای سکوت داشته باشیم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله به زودی مامان میشی🙏😍 یه تجربه از خودم بگم، قبل بچه دار شدنم  خییییلی کتاب خوندم، &nb ...

بله...خب البته هیچی جای تجربه عملی رو نمیگیره 

💖💖💖💖

سلامت باشین... هربچه ایی و هرشخصیتی _چه با زندگی در مهدکودک و چه خونه_میتونه نقایص رفتاری داشته باش ...

خوب تبادل نظر یعنی همین،  راحت نظرمونو بگیم   شاید ما اشتباه میکنیم، اینجوری  از همدیگه یاد میگیریم.

سلامت باشین... هربچه ایی و هرشخصیتی _چه با زندگی در مهدکودک و چه خونه_میتونه نقایص رفتاری داشته باش ...

من از منظر قدرت صحبت نمی کنم. براتون ارزوی موفقیت میکنم.

شبتون پر ستاره.

خوب تبادل نظر یعنی همین،  راحت نظرمونو بگیم   شاید ما اشتباه میکنیم، اینجوری  از همدی ...

مرسی به درک بالاتون 💖😍👍

پستتون رو دوباره مطالعه بفرمایید. وقت بخیر.

گفتم "این همه" بچه که مهدکودک رفتن...

"این همه" در مفهوم اکثریت نیس بانو! 😊

شب شما پر ستاره تر