2777
2789
عنوان

مادر های احساسی مادر های منطقی...

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 55 پست
من کاملاً قبول دارم که مادر بودن مسئولیت بسیار بزرگیه و نباید حتی لحظه ای مسئولیتت رو گردن دیگری بند ...

عزیزم درست مثل این می مونه که شما مجبور بشی بخاطر بیماری جراحی کنی، یا انتخاب کنی که مثلا جراحی زیبایی کنی، هر دو عواقب احتمالی دارن، ولی دومی بر اثر یه انتخاب بوده، و اولی ناگزیر
نمیدونم چقدر تونستم درست حق مطلب رو برسونم

عزیزم درست مثل این می مونه که شما مجبور بشی بخاطر بیماری جراحی کنی، یا انتخاب کنی که مثلا جراحی زیبا ...

خب این دقیقا مثل ایت میمونه که شما جراحی پلاستیک کنید برای این که بیشتر از ظاهرتون راضی باشید و روی روحیه شما تاثیر مثبت بذاره. مثل معقوله ی مسافرت رفتن. اجبار نیست اما حس خوب میده و کار اشتباهی نیست.

فقط اولویت ها بین مادر ها فرق می کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاملاً قبول دارم که مادر بودن مسئولیت بسیار بزرگیه و نباید حتی لحظه ای مسئولیتت رو گردن دیگری بند ...

درسته حادثه اتفاق میوفته ولی بحث الان سر اینه بچه رو به کسی بسپاره ادم و بره یکم به خودش برسه و اجازه بده بچه رشد کنه برا همین اینجور گفتم 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
عزیزم اگر کتابی یا مطلبی در ارتباط با موضوعی که گفتین خوندین بفرستین دوست دارم بخونمش

دوست عزیز...

اول باید همه خانومها، یاد بگیرن که همسر خوبی باشن، بعد مادر...

خیلی از ما خانومها انقدر نقش مادر برای همسرامون ایفا میکنیم که برای کودکمون، میخواییم مثل دوران مجردی مون، رفتار کنیم یعنی خسته ایم! 

من با کتاب پیش نمیرم چون معتقدم که کتابها محصول تجربیات شخصی یک نفره که صد در صد زندگیش با من متفاوته پس نسخه دقیقی نیست. بیشتر خاطرات و زندگینامه ها رو مطالعه میکنم و خودم جمع بندی میکنم. 

بیشتر دوست دارم این مطلب رو برسونم که اگر مادری برای بهتر شدن روحیه خودش کاری رو بدون حضور فرزندش انجام داد این نشان دهنده این نیست که این مادر یک مادر نامهربان یا خودخواهه

فقط صرفاً دیدگاهش با بعضی از دوستات فرق می کنه

مثل همون خانم خلبان

بچه هایی که از ۳ سالگی یا ۴ سالگی با کمک مربی مهد دستشویی میرن هم جزو این مطلب هستن؟حس رها شدگی؟ چو ...

بله متاسفانه. دقیقا شش سالگی، سنی هست که کودک باید به محیط خارج از خانواده سوق داده بشه و البته قبلش کلاسهای تفریحی که در حد یک تا دوساعته که مادر حضور داره. زودترش واقعا مخربه.

بیشتر دوست دارم این مطلب رو برسونم که اگر مادری برای بهتر شدن روحیه خودش کاری رو بدون حضور فرزندش ان ...

به شخصه همچین فکری ندارم که اگه کاری بدون حضور بچم کردم یعنی گناه کردم اتفاقا همیشه سعی میکنم از مادرهای وسواسی دور باشم 😁

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من منظورم چیز دیگه ای بود، تاپیکتون واقعا جای بحث خوبی داره، ولی چون حس کردم بعضی ریپلای ها بیشتر مت ...

نه فکر نمی کنم متلک باشن.

اما این که دو مدل نظر متفاوت وحود داره خیلی جالبه

و من مثل همیشه دوست دارم هر دو نوع نظر به هم احترام بذارن

نه میگیم مادران منطقی اشتباه می کنن و نه مادران احساسی

فقط دیدگاه ها نسبت به مادر بودن متفاوته

خب دیگه حادثه از اسمشم معلومه... حادثه است... شما تا حد ممکن با عقل و منطق تلاش میکنی ک رخ نده...و ...

شما خودتون بچه دارید؟  احساس کردم هنوز بچه ندارید،  تا تجربه نکرده باشیم نمیتونیم  قاطع جواب بدیم.

نه فکر نمی کنم متلک باشن. اما این که دو مدل نظر متفاوت وحود داره خیلی جالبه و من مثل همیشه دوست دا ...

هر چیزی اعتدالش خوبه، نه انقد منطقی که بخوای فرزندتو یک هفته تنها بذاری( مخصوصاً زیر ۱۰ سال) نه انقد احساسی که نتونی یه روز  به مادر یا‌...بسپاری.

بله متاسفانه. دقیقا شش سالگی، سنی هست که کودک باید به محیط خارج از خانواده سوق داده بشه و البته قبلش ...

خب پس این همه بچه که مادرشون شاغلون و توی مهد کودکها بزرگ میشن...تخریب شده شخصیتشون؟!!! 

من خودم از دوسالگی مهد کودک بودم(چون مادرم شاغل بودن) 

و نه از نظر اجتماعی،نه درسی و نه شغلی و نه تو زندگی فعلیم به مشکلی برنخوردم...

اون اثر تخریبی مدنظر شما از چ نظره بانو؟ 

وقتی علم‌ کافی برای اظهارنظر نداریم حداقل شعور کافی برای سکوت داشته باشیم ...

شما خودتون بچه دارید؟  احساس کردم هنوز بچه ندارید،  تا تجربه نکرده باشیم نمیتونیم  قا ...

درست حدس زدین،من بچه ندارم 😁

باتوجه به شرایط زندگیم و علایقمون حالا حالاها هم فکر نکنم رخ بده 😅

من کتاب زیاد میخونم...و عقایدم از تجربیات دور و بریام و مطالبی ک خوندمه... 

خب پس این همه بچه که مادرشون شاغلون و توی مهد کودکها بزرگ میشن...تخریب شده شخصیتشون؟!!!  من خو ...

بله تخریب شدن اما نحوه بروزشون متفاوته.خوشحالم که شما موفقید، اما اگر شما رو از نزدیک می شناختم، بهتون دقیق تر میگفتم که کجاها ضعف دارید. همین لحن تند و طلبکارانه ی شما، نشانه ی خاصی میتونه داشته باشه که چون دیروقته و من هم نمیخوام دوست خوبی مثل شما رو از دست بدم، با اجازه تون واردش نمیشم.

موفق باشید.

خب پس این همه بچه که مادرشون شاغلون و توی مهد کودکها بزرگ میشن...تخریب شده شخصیتشون؟!!!  من خو ...

ضمنا کاری که اکثرا انجام میدن، نشانه درست بودنش نیست. کمااینکه خداوند هم در قران بارها فرموده اکثر مردم نمی فهمند، فکر نمیکنند و ...

بله تخریب شدن اما نحوه بروزشون متفاوته.خوشحالم که شما موفقید، اما اگر شما رو از نزدیک می شناختم، بهت ...

سلامت باشین...

هربچه ایی و هرشخصیتی _چه با زندگی در مهدکودک و چه خونه_میتونه نقایص رفتاری داشته باشه 

و اینکه ذره بین بذاریم رو بقیه تا عیوبشون رو بفهمیم درست نیس،چون هیچ کسی بدون ایراد نیس

پس لطفا از منظر قدرت و بدون عیب بودن وارد بحث نشین 

وای لحن من نه تند بود و نه طلبکارانه 

دوست عزیز...هیج وقت از روی نوشتار لحن طرف مقابلتون رو نکوبید... 

موضوع نپذیرفتن نظر مخالفه و همین...

درهرصورت نظر هرکسی برای خودش محترمه و ازاده