2777
2789
عنوان

ایا میشه از خونه شوهر خارج نشد ولی درخواست طلاق و مهریه داد

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 51 پست

فقط مهرتو بذار اجرا برا طلاق درخواست بدی خیلی غیر منطقیه تو خونش بمونی حتی اگه درخواستت برا ادب کردنش باشه برا شخصیت خودت ارزش قائل باش خیلی بده درخواست طلاق بوی بعدشم با منت بشینی خونش

اين كار كني نميترسه عصبي ميشه ممكنه بيشتر اذيتت كنه نقطه ضعف مرد هست

اگه درخواست مهريه ميتوني بگيري بعد واسه طلاق ممكنه طلاقت نده 

كسي اين كار ميكنه واقعا بخواد جدا شه 

چون تو يك خونه ممكنه عصبي شه و دست روت بلند كنه 

hair coloris ~ hair keratin 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگر فقط برای ترسوندنش هست این کار رو اصلا نکن. چون قبحش براش می ریزه و احترام بینتون به شکل جدی از بین میره. جور دیگه مشکلاتتون رو حل کنید.با هم حرف بزنین زیاااااااااااد تا راه حل پیدا کنین

با دادگاه رفتن میخوای ادبش کنی؟؟؟ بچه ای؟؟؟ چندسالته؟؟؟ 

اره هر کاری بگی کردم  درست نشده اعتیاد داره یه بچه یه ساله دارم کجا برم چرا من اواره بشم بیاره مهریمو بده برم .بیست و پنج سالمه

این راهش نیست اگه قصد طلاق نداری. همینجوری کلی هزینه میکنی بعدم که اجرائیه صادر شد باید ایشون نیم عشرشو به دولت بده. شما پشیمون بشی بگی درخواستمو پس میگیرم نیم عشر رو خودت باید بدی. بعدم شوهرت میگه تو دیگه پات باز شده دادگاه پاسگاه!

یه بزرگتری میونجی کن یا مشاور برو.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!

درخواست بدی. میشه  چون در زمان صلح هم مهریه پرداختن هست  و مرد میتونه ماهانه و اقساط بپردازه ولی خب یه چیزی بد داره  اونم اینه که مرد هم میتونه بگه  بعد از پایان مهریه  بگه میتونی بری.  🙈😁

عزیزم اون خونه رو برات جهنم میکنه اگه بدونه دادخواست طلاق یا دادخواست مطالبه مهریه دادی

زندگیتون تبدیل به جنگ جهانی میشه اونوقت تمام انرژیتو میگیره

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
اره هر کاری بگی کردم  درست نشده اعتیاد داره یه بچه یه ساله دارم کجا برم چرا من اواره بشم بیاره ...

خب باید تصمیم بگیری. طلاق میخوای یا میخوای بترسونی؟ اگه رفتی دادگاه و جدی کار ب طلاق کشید و تو موندی و بچه پشیمون نمیشی؟ یا اصلا همینو میخوای!