2777
2789
عنوان

ایا میشه از خونه شوهر خارج نشد ولی درخواست طلاق و مهریه داد

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 51 پست
چرا

ببین خواهر شوهر منم شوهرش معتاده اونم بچه یه ساله داره وقتی دخترش 10 ماهه بود همین کاری رو که شما کردی کرد اون درخواست طلاق داد خونه رو هم ترک کرد ولی خیلی ببخشید به یه ور همسرشم نبود😑مجبور شد برگشت الانم هی هر روز بیشتر از قبل زندگیشو میکوبن تو سرش خانواده شوهرش و شوهرش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خواهر شوهر منم شوهرش معتاده اونم بچه یه ساله داره وقتی دخترش 10 ماهه بود همین کاری رو که شما کر ...

اون جور ادما فقط مواد و دوست دارن نه زن وبچه منم‌الان اول میخوام مهرمو بگیرم بعد طلاق خونه داره بیاد بکنه به اسمم خلاص

اون جور ادما فقط مواد و دوست دارن نه زن وبچه منم‌الان اول میخوام مهرمو بگیرم بعد طلاق خونه داره بیاد ...

افرین خودتو بچتو نجات بده به پاش نشین باور کن درست نمیشه یا انقدر دیر درست میشه که دیگه اونوقتم شما پیر شدی از دست کاراش 

اذیتم میکنه همین دیشب داشت خفم میکرد

یا علی... دادوبیداد کن. زنگ بزن پلیس. همسایه هام ک صداتو بشنون واسش بد میشه پیش پلیس. همین از دادگاه رفتن بدتر ادبش میکنه. بازم میگم اگه هدفت ادب کردن باشه. اگر نه ک دادگاه به خاطر اعتیاد حق رو بهت میده درسته؟

عشر یعنی یک دهم. مثلا اگه مهریه ات ده تا سکه است، یک عشر میشه یک سکه و نیم عشر هم نیم سکه که بعنوان ...

نمیدونستم حالا شما میدونی  خونه قولنامه ای داره میتونم رو اون حساب کنم یا نه 

نمیدونستم حالا شما میدونی  خونه قولنامه ای داره میتونم رو اون حساب کنم یا نه

طبق قانون ثبت اسناد و املاک، دولت تنها در صورت‌های زیر شخص را مالک یک ملک می‌شناسد:

• ملک به نام او ثبت شده باشد
  • ملک از طریق مالک رسمی آن به او به ارث رسیده باشد.
  • ملک به وی منتقل شده باشد و این انتقال در دفتر املاک ثبت شده باشد.

بنابراین تنها با معرفی ملک قولنامه‌ای به عنوان اموال شوهر، نمی‌توان ادعا کرد که مرد مالک آن است و با توجه به عدم اثبات مالکیت به دادگاه، امکان توقیف ملک وجود ندارد. اما ممکن است با استفاده از قانون اجرای احکام مدنی توقیف ملک ممکن شود. طبق این قانون اگر شخصی که سند ملک به اسم اوست، به مالکیت مرد اقرار کند و رضایت خود را نسبت به توقیف ملک اعلام کند، ممکن است دادگاه رای به توقیف ملک مورد نظر بدهد.

با توجه به این که این موضوع شامل قواعد ثبتی و قواعد اجرای احکام مدنی است، نیازمند اقدامات به موقع و سریع و پیگیری‌های مداوم است. با توجه به پیچیدگی موضوع و اهمیت پیگیری در این موضوع، حضور یک وکیل متخصص و باتجربه در زمینه توقیف ملک قولنامه ای برای مهریه می‌تواند کمک بسیار زیادی به تسریع و بهبود روند پرونده کند.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
طبق قانون ثبت اسناد و املاک، دولت تنها در صورت‌های زیر شخص را مالک یک ملک می‌شناسد: ملک به نام او ...

پس نمیتونم چون برادرشوهرم خودش بنگاهیه شوهرم گفته که چش طمعتو بکش بیرون نمیدم بهت

پس نمیتونم چون برادرشوهرم خودش بنگاهیه شوهرم گفته که چش طمعتو بکش بیرون نمیدم بهت

همون در حد نشدنه. ولی مهریه رو هر سه ماه یک سکه بده هم خوبه. یا هرچی دادگاه تعیین میکنه. بکش بیرون خودت و بچه تو از این زندگی.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!