2777
2789
عنوان

حجاب!

774 بازدید | 25 پست

سلام 

مینویسم براهمه

مخصوصا برای اون کسانیکه مردهای واقعامعتقدومذهبی رو...وبد دونستند

براشون متاسفم

من خودم یه روزبیحجاب بودم..

بااینکه داییم شهیدشده بودامامن توقیدوبنداین حرفانبودم...ولی واسه دل خودم گاهی برخی چیزارو به پاس احترام رعایت میکردم

بماندکه یه روزهمین دایی شهیددستموگرفت

ازوقتی باحجاب شدم فرق نگاه های کثیف وغیروکثیف رو فهمیدم

برای بدن من محدودیت پیش اومده بودواون چشم...دیگه تمایلی به نگاه کردن به بدن من به عنوان کالانداشتند...من بودم وشخصیتم...این حرف اولو میزد..نه اول درنظرگرفتن زیبایی های بدنی من...

چه خوب شد برای شخصیت خودم به عنوان انسان ارزش قائل شدم وچشم اون کثیفارو ازروخودم برداشتم...

اونایی هم که مومن واقعی بودندنگاه محجوبشون همچنان بود

هم به من ازجهت به هرحال نامحرم هم محجوب نسبت به بقیه هم ازجهت نامحرم وهم ازجهت بیحجابی(سفت وسخت تر)

ولی اونایی که محجوب نبودنددیگه طرفم نمیوندندورفتارشون باهام عوض شد

چون دیگه این اونی نبودکه...این چیزدیگه ای شده بودکه خودشونمیفروخت به غیرازمحرم(همسرآینده اش)وارزش داشت بدنش به عنوان زن ازنگاه کثیف افرادهوس باز...

خدایاشکرت

همه ی اینحرفاروبیطرف گفتم

خواهرم بیندیش ارزش انسانی ات را...ببین حضورخدایت را در وجودت...در رگ وخونت...درنفس هایت که به اذن واراده ی اوست وتو ازلحظه ی بعدت بیخبری...ولی آن لحظه دیریازودمیرسدوتوبایدبروی

مگرآفرینش این جهان به این عظمت وزیبایی ونظم میتواندبیهوده باشد؟

مگرتووقتی هدفی داری برای زندگی ات برنامه ونظم نمیچینی...

پس این خالق ازمامخلوقات برتروحکیمتراست وبرای هرچه وظیفه وراهت قرارداده علتی عالمانه وحکیمانه دارد

خودت رادریاب

یاعلی....

وقتی همه چیزنشانه ی وجودزیبای توست وهرنفَسم وتپش قلبم به اذن واراده ی توست گناه ونافرمانی ازمن چرا؟!!وقتی ازرگ گردن به من نزدیکتری وازخودم به من عاشقترچون خالقمی ترس ازغیرتوچرا؟!!وقتی همه میگذارندم تنهادرقبرمیروندپی زندگیشان وفقط تو برایم میمانی دل بستن به غیرتوچرا؟!!تنهاتولایق عشق هستی ای محبوب من که چون یکی هستی بی نهایتی وچون بی نهایتی بی نیازوبدون حب وبغضی وکسی همتای قدرت،عظمت وزیبایی تونیست.(معنی قل هوالله احد....یعنی اینها)

اوف دعوا

بردارین😐🎈

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین👌

موفق باشی

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
اوف دعوا بردارین😐🎈

یه مشت برداشتم😎

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

تایپیکت عالی بود ..با حجاب مشکل ندارم ولی چادر دوست نداشتم و ندارم..بهمم نمیاد.دوست و همکار چادری زیاد دارم ولی هیچ موقع بابت پوششون یا اونها بابت پوششم بهم چیزی نگفتن.بله همه انسانیم قبوله یه سریا ولی کلا مغزشون مریضه قبول کنید

متنت كه خيلي طولاني بود نخوندم ولي واقعا خسته نشدين از اين بحثاي كليشه اي بي نتيجه؟

کسی مگه بحث کرد؟چرا من ندیدم🤔

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
یه مشت برداشتم😎

کم بردار به بقبه برسه خواهر😐🎈

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

این بادکنکت چی میگه؟😁

نه بقیه مشغولن😈😈

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!