2777
2789

دقیقا تا زمانیکه منتظری و خیلی بهش فکرمیکنی نمیشه

به من هم میگفتن گوش نمیکردم بعد از چندماه اقدام .کلا از فکرش بیرون اومدم دارو مصرف میکردم با جلوگیری باردارشدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما بعد چند ماه جواب گرفتی؟

۷ماه

البته من آب پیازخوردم

بهم‌گفتن چندماه باید بخوری جواب بگیری منم شروع به خوردن کردم که چندماه دیگه اقدام کنم کلا از تو فکرش بیرون اومدم که پری عقب افتادم اصلا فکرشونمیکردم

دکتر به‌من گفته بود باید برم عکس رنگی 

بعدازهمینجا یه سری دارو گیاهیی خوندم برای باز کردن لوله اون کارم انجام دادم

۷ماه البته من آب پیازخوردم بهم‌گفتن چندماه باید بخوری جواب بگیری منم شروع به خوردن کردم که چندماه ...

پس پیاز درمانی تاثیر داره. عکس رنگی رو کی باید بریم؟ واسه چیه؟ 

مامان دو قلوها 👶👶
پس پیاز درمانی تاثیر داره. عکس رنگی رو کی باید بریم؟ واسه چیه؟ 

اگه آزمایشای شوهرت سالم باشه .خودت هم هیچ مشگلی نداشته باشی بعداز ۹ماه اقدام میفرستن عکس رنگی که ببینن لوله هات مشگل داره یانه بعد اگه بسته باشه بازش میکنن شنیدم خیلییی سخته

من از یه خانومی اینجا شنیدم .جفت بلوط وگلنار.مازو اکالیپتوس و باهم بجوشونی بریزی تو لگن نیم ساعت هرشب بشینی داخلش مشگله لوله و رحمت برطرف میشه

پیاز درمانی هم برای من که‌جواب داد 

اگه آزمایشای شوهرت سالم باشه .خودت هم هیچ مشگلی نداشته باشی بعداز ۹ماه اقدام میفرستن عکس رنگی که ببی ...

شوهرم رفته سالمه منم از اسفند دارم دارو میخورم این ماه ماهه دومی بودکه لتروزل میخوردم 

واااای اگه سخت باشه نمیتونم برم 😔اینارو از عطاری میگیرم

مامان دو قلوها 👶👶
شوهرم رفته سالمه منم از اسفند دارم دارو میخورم این ماه ماهه دومی بودکه لتروزل میخوردم  واااای ...

اره داروهای سنتی و‌گیاهی و امتحان کن .هرچی هست ضررنداره

انشالله که خیلی زود جواب میگیری 

این ماه بهش فکرنکن شروع‌کن دارو مصرف کردن اصصصلا منتظر نباش 

غیرمنتظره اتفاق میفته

اره داروهای سنتی و‌گیاهی و امتحان کن .هرچی هست ضررنداره انشالله که خیلی زود جواب میگیری  این ...

انشالله عزیزم فدات شم ببخشید سوال زیاد پرسیدم ❤

مامان دو قلوها 👶👶