2777
2789

شوهرم تو نامزدی چند بار خیانت کرد، خیلی بهم علاقه داشتیم بخاطرم هر کاری میکرد وقتی خینتش رو فهمیدم خواستم جدا شم نذاشت و قسم و آیه و به غلط کردن افتاد.

چند ساله داریم زندگی میکنیم اما دیگه خطایی ندیدم ولی گاهی فکرای بد میاد سراغم، 

مثلا امروز میخواستم برم خونه دوستم بدرقم کرد بعد دوستم ز زد و.کنسل شد برگشتم خونه در قفل بود ز زدم درو باز کرد گفتم چرا قفل کردی میگه خودت قفل کردی گفتم من کلید نبردم و کلید هم تو دره چجور قفل کردم و رفتم بیرون؟؟؟ میگه حواسم نبوده

بعد داشت لباس میپوشید که بره بیرون حالل به من گفته بود تو که رفتی میخابم بعد میرم بیرون کارمو انجام بدم،

گوشیش هم تو کنار چوب لباسی بود، ولی آخرین تماس و.پیام فقط به من بوده پس چرا گوشی تو دستش بوده موقع لباس پوشیدن

دلیل کاراشو پرسیدم دادو بیداد راه انداخت نامزد بودیمم خیانتاشو.میفهمیدم همینجور وحشی میشد

اما تو.گوشیش هیچی هیچوقت پیدا نکردم

الانم گوشیشو گذاشت و از خونه زد بیرون 

چجور بفهمم تو.گوشیش چیزی مخفی داره و برنامشو.پیدا کنم؟؟؟؟؟

دارم دیوونه میشم نمیتونم این حرفارو.هم به کسی بگم

خدای مهربونم شکرت

حتی بهش گفتم اگه چیز مخفی میکنی بهم بگو ترکت نمیکنن کنارت میمونم و کمک میکنم تا کنار بزاری. 

قسم و قرآن و... که عاشقتم و بهت خیانت نمیکنم. 

یکم باور میکنم ولی باز چند روز بعد دیوونه میشم 

خدای مهربونم شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید داشته فیلم میدیده😐

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.