2777
2789
عنوان

انقباض های نا منظم

141 بازدید | 14 پست

سلام 

خانوما انقباض تو هفته 35و36عادیه ؟؟؟

الان چند روزه یه خورده دردهایی میگیرم یک الی دو دقیقه هم بیشتر طول نمیکشه ولی خیلی شبیه درد زایمانه نفسم میگیره اصن کمر درد و دل درد شدید داره 

حالا چند روز پیشم سونو مو بردم پیش ماما گفت مایع دور جنین کمه باید امپول بتامتازون بزنی که خدایی نکرده بچت زود بدنیا اومد مشکل تنفسی نداشته باشه سرم و امپول ب کمپلکس هم داد و خیلی تاکید کرد که مایعاتم رو زیاد کنم مثل شربت خاک شیر آب هندونه چای کم رنگ آب معمولی سه شنبه دوباره باید سونو بدم ببینیم خوب شده یا نه 

تکون هاشم که کم شده البته یکی دو هفتس شاید طبیعی باشه خلاصه که خیلی کلافه ام

بعد از کلی انتظار بالاخره نفسم به دنیا اومد.                  خوش اومدی به زندگیم پرنسس مانلی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امکان داره زود زایمان کنم ینی؟؟؟

منم دارم شیاف میزارم عزیزم نه بابا بالاخره بدن داره اماده زایمان میشه

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
منم دارم شیاف میزارم عزیزم نه بابا بالاخره بدن داره اماده زایمان میشه

آخه تو بارداری های قبلیم اصن اینجوری نشدم 

بعد از کلی انتظار بالاخره نفسم به دنیا اومد.                  خوش اومدی به زندگیم پرنسس مانلی
آخه تو بارداری های قبلیم اصن اینجوری نشدم 

چندهفتته عزیزم به دکترت بگو امپول بده بهت

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
چندهفتته عزیزم به دکترت بگو امپول بده بهت

اوایل 36 هسم .چه امپولی؟؟؟

اوایل 36 هسم .چه امپولی؟؟؟

پرولوتون برات میزنه عزیزم انقباضت قطع میشه منم ۳۶هستم

پرولوتون برات میزنه عزیزم انقباضت قطع میشه منم ۳۶هستم

عوارض داره ؟؟؟؟

عوارض داره ؟؟؟؟

نه اصلا جلوی زایمان زودرس میگیره

ببخشید آب دور جنین چقدر بود گفتن کمه؟؟

اولیش که 99 بود بعدیشم 103 که جفتشون خوب نبودن ماما گفت