2777
2789
عنوان

معرفی شامپوی خوب ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 13495 بازدید | 65 پست
من باشامپو اوی کودک میشورم هن موهای خودم هم موهای دخترم رو خیلی خوبه راضی ام از وقتی با شامپو کودک م ...

اگر ادامه بدی موهات نازک میشه و میریزه 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سان سیلک زدم سیم ظرفشویی شد و رنگش هم رفت که 

خب کلی نیست نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید واسه من خیلی خوب بود.

مثلا خیلیا هم از داو یا کلیر راضی ان اما من استفاده کردم برام افتضاح بود.

سيم ظرف شويي رو خوب اومدي 😂 ما سفر بوديم جديدا بعد همه خارجي ها موهاشون لخت شلاقي بلند زيبااا اما ا ...

اره من به خاطر مناسب بودن قیمت رفتم سمت ایرانی ها اما واقعا نتونستم تحمل کنم.

خب کلی نیست نمیشه واسه همه یه نسخه پیچید واسه من خیلی خوب بود. مثلا خیلیا هم از داو یا کلیر راضی ان ...

آره اونا هم بهدموی من نساخت

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا

اسی آردن هم امتحان کن 

من ضخیم کننده و تقویت کنندشو میزنم خیلی راضیم 

پس این سری اوه بگیرم ببینم چه میکنه با گیسوانم😬

هی این شامپو اون شامپو نکن یه شامپو یکم ژمان میبره تا بسازه به موهات اگه موهات چربه عادیه خشکه هزجوره شامپو مخصوص خشک عادی یا چربشو بگیر اوه اگه بگیری دسته بندی داره 

کرونا مادرمو آسمونی کرد و منو زمین گیر...مادر دلتنگتم 😭