2777
2789
عنوان

حال الانت کدومه؟🤨💋

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 69 پست
چلااااا

۳۶ روزه زایمان کردم همشخونه بودم افسردگی گرفتم.شوهرم منو نمیبره بیرون 

دارم گریه میکنم به حالم چرا درکم نمیکنه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
حال الانم اینه😳😂😂😂 بخاطر اون تاپیکه که عکس اندامشو گذاشته بود

ندیدم 

ترکید؟🤔

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر نرفتی؟

از دیشب شروع شدع.

ساعت ۴ باید بزنگم مطب نوبت بگیرم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
۳۶ روزه زایمان کردم همشخونه بودم افسردگی گرفتم.شوهرم منو نمیبره بیرون  دارم گریه میکنم به حالم ...

عزیزم😔😔😔😔😔😔

اعتراف میکنم بچه که بودم بارهاخودمو به مریضی زدم که نرم مدرسه ولی هنوز تو این فکرم اون دکتری که منو معاینه میکرد برام دارو تجویز میکرد مدرکشو ازکجاگرفته بود😐🤔
دلم میخاد برم😑

برو😐😐

آره ترکید

دیر رسیدم😢

از دیشب شروع شدع. ساعت ۴ باید بزنگم مطب نوبت بگیرم

ایشالله ک خوب میشی عزیزم