دلبررر_شیرین مدیر استارتر عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 1136 عنوان شیره ی انگور یا شیره ی توت چاق میکنه؟دوستان کسی استفاده کرده؟ 15681 بازدید | 61 پست جدیدا خیلی لاغرشودم🙁اعتماد بنفسم رفته کلا" تورو خدا راه کار بدین بدون عوارض یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون " من امتحان کردم عالیه 👌👌 1398/05/06 | 14:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_20سوگند عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 18702 جفتش همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
قند_فراوان عضویت: 1393/04/02 تعداد پست: 8550 سالاد کاهو زیاد بخور میانوعدهطالبی و بستنی هم همینطورشام سرشب ولی پختنی بخور
golkhanom عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 14857 اره چاق میکنه من برا دخترم سه شیره خریدم انگور و توت و خرما قاطیه .دختر تپلتر شده
دلبررر_شیرین مدیر استارتر عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 1136 جفتش کلا استفاده نکردم تاحالا میخوام ببینم کدومش خوبه"یه نفر هردوشو باهم مصرف کرد خیلی چاق شود یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون " من امتحان کردم عالیه 👌👌
دلبررر_شیرین مدیر استارتر عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 1136 زیادچاق کننده نیستن ریشترتقویت میکنن.قدو وزنت چقده؟ قدم ۱۷۳ "وزنم ۶۰" میخوام حداقل اگه ۲ کیلو هم چاق بشم بی عوارض باشه" یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون " من امتحان کردم عالیه 👌👌
_20سوگند عضویت: 1396/11/01 تعداد پست: 18702 کلا استفاده نکردم تاحالا میخوام ببینم کدومش خوبه"یه نفر هردوشو باهم مصرف کرد خیلی چاق شود چن کیلو میخای چاق شی توت و انگور خاصیت داره فرقی نداره یکیشو استفاده کن همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
دلبررر_شیرین مدیر استارتر عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 1136 اره چاق میکنه من برا دخترم سه شیره خریدم انگور و توت و خرما قاطیه .دختر تپلتر شده عزیزم عطاری گرفتی؟چقد گرفتی؟ یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون " من امتحان کردم عالیه 👌👌
دلبررر_شیرین مدیر استارتر عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 1136 چن کیلو میخای چاق شی توت و انگور خاصیت داره فرقی نداره یکیشو استفاده کن میدونم زیاد چاق نمیکنه ولی من صورتم خودش گرده فقط بدنم لاغره "حداقل اگه دو کیلوهم قراره چاق کنه خوبه عوارض نداره یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون " من امتحان کردم عالیه 👌👌
mah6651 عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 4152 قدم ۱۷۳ "وزنم ۶۰" میخوام حداقل اگه ۲ کیلو هم چاق بشم بی عوارض باشه" اوه ماشاله شاسیت بلنده ها.لاغری ک بهتره بابا چیه چاقی.
دلبررر_شیرین مدیر استارتر عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 1136 اوه ماشاله شاسیت بلنده ها.لاغری ک بهتره بابا چیه چاقی. مرسی عزیزم "اره اندامم خیلی خوبه خداروشکر"ولی یه چیزمیگم شاید مسخره بکنی"من طرف کمرم خیلی لاغر یعنی بقران مث باربی ها میمونه"شاید بگی خوشگله ولی لاغل لباسام قسمت کمرش اونقد باید تنگ کنم تا سایزم میشه باور کن اینجوری زیادیشم قشنگ نیست یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون " من امتحان کردم عالیه 👌👌
golkhanom عضویت: 1397/10/04 تعداد پست: 14857 عزیزم عطاری گرفتی؟چقد گرفتی؟ ن من از ی کانال گرفتم ک خیلی خیلی خانم خوبیه فک کنم ۳۳ تومن
دلبررر_شیرین مدیر استارتر عضویت: 1398/04/21 تعداد پست: 1136 کسی نیست😫؟ یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون " من امتحان کردم عالیه 👌👌
mah6651 عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 4152 مرسی عزیزم "اره اندامم خیلی خوبه خداروشکر"ولی یه چیزمیگم شاید مسخره بکنی"من طرف کمرم خیلی لاغر یعنی ... خوبه ک زن باس کمرباریک باشه😄😄😄