2777
2789

جدیدا خیلی لاغرشودم🙁اعتماد بنفسم رفته کلا" تورو خدا راه کار بدین بدون عوارض

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جفتش

کلا استفاده نکردم تاحالا میخوام ببینم کدومش خوبه"یه نفر هردوشو باهم مصرف کرد خیلی چاق شود

یه بسته(( فلفل هندی قرمز )) بزارین تو جیبتون "هروقت هوس کردید برای کسی ((درد و دل کنید)) یه قاشق غذاخوری بریزین تو حلقتون "  من امتحان کردم عالیه   👌👌
زیادچاق کننده نیستن ریشترتقویت میکنن.قدو وزنت چقده؟

قدم ۱۷۳ "وزنم ۶۰"   میخوام حداقل اگه ۲ کیلو هم چاق بشم بی عوارض باشه"

کلا استفاده نکردم تاحالا میخوام ببینم کدومش خوبه"یه نفر هردوشو باهم مصرف کرد خیلی چاق شود

چن کیلو میخای چاق شی توت و انگور خاصیت داره فرقی نداره یکیشو استفاده کن

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
اره چاق میکنه من برا دخترم سه شیره خریدم انگور و توت و خرما قاطیه .دختر تپلتر شده

عزیزم عطاری گرفتی؟چقد گرفتی؟

چن کیلو میخای چاق شی توت و انگور خاصیت داره فرقی نداره یکیشو استفاده کن

میدونم زیاد چاق نمیکنه ولی من صورتم خودش گرده فقط بدنم لاغره "حداقل اگه دو کیلوهم قراره چاق کنه خوبه عوارض نداره

اوه ماشاله شاسیت بلنده ها.لاغری ک بهتره بابا چیه چاقی.

مرسی عزیزم "اره اندامم خیلی خوبه خداروشکر"ولی یه چیزمیگم شاید مسخره بکنی"من طرف کمرم خیلی لاغر یعنی بقران مث باربی ها میمونه"شاید بگی خوشگله ولی لاغل لباسام قسمت کمرش اونقد باید تنگ کنم تا سایزم میشه باور کن اینجوری زیادیشم قشنگ نیست