2777
2789
عنوان

بدترین سوتی که دادین چی بوده؟😂

495 بازدید | 24 پست

خدایا شکرت❤🌿مهم نیست که چقدر تحصیل کرده ای ، چقدر با استعدادی یا چقدر ثروتمندی ، نحوه رفتارت با دیگران خود همه چیز را راجع به تو می گوید..التماس دعا دارم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهمچین وضعیتی سرکلاس برامون پیش اومد کلاس تاریک بود اومدم از یه پسری عکس بگیرم چنان فلش زد حیثیتم رفت😐🎈

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

بچم بغلم بود باسنمو برده بودم بالا که بلند شم یهو بچم توی بغلم گوز بلندی زد هیچی دیگه دوسال هست کابوسمه که نکنه کسی فک کنه من بودم

خودم از همه کس و همه چیز برا خودم مهمترم😁والا به خدا کی از خودمون بهتر
خوردن به مانکن و بعد معذرت خواهی 😐

منم😓😓

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

رفته بودیم خونه داییم اینا بعد جواب کنکورو اون موقع میخواستم ببینم پسر داییم اومد باهام که بره تو سایت جواب که اومد خواست کپی کنه بلد نبود منم اومدم بگم کلیک راست کن گفتم رامین راست کن زود باش  

کاربر فاطی قدیم هستم خیلییی خوشحالم دوباره برگشتم پیشتون کاربری قبلیم ترکید   
بچم بغلم بود باسنمو برده بودم بالا که بلند شم یهو بچم توی بغلم گوز بلندی زد هیچی دیگه دوسال هست کابو ...

😅😅😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

بابا ننداز گردن بچه😂😂

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
رفته بودیم خونه داییم اینا بعد جواب کنکورو اون موقع میخواستم ببینم پسر داییم اومد باهام که بره تو سا ...

😅😅