یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مبارکش باشه عزیزم....استرس چرا ....نیم ساعت قبلش با توجه به وزنش که نزدیک شش کیلو هست دوازده قطره بده و هر چهار ساعت تکراش کن اگه تبش بالا بو پاشورش کنو صورتشو دستو پاشو با اب ولرم خنک کن....واکسنشو که زدی روز اول کمپرس سرد بزار یک دقیقه میزاری رو جای واکسنش و برش میداری تا شبم تکرار میکنی....روز وم حوله ی گرم میزاری...به امید خدا که واکسنش خیلی راحته براشو اصلا اذیت نمیشه...از طرف منم ببوس دخملمو
تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست... در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
الهی عزیزم...انشاءالله دیگه هیچوقت برات پیش نیاد درکت میکنم...منم موقعی که از مبینا آزمایش گرفتن دلم ...
مرسی گلم همچنین
وای چقدر بدددد😢😢😢😢😢ای کاش این امپول و سوزن وجود نداشت😢😢😢😢
من شوهرم چون دندون پزشکه برای همین با بچه زیاد سروکار داره خیلی دلش مهربونه نمیتونه گریه بچه ای رو ببینه وقتی بچه ای تو مطبش گریه میکنه اینقدر باهاش شوخی میکنه تا بخنده😍حالا چون من نمیتونستم آدریانا رو سفت بگیرم همسرم هم باهام اومده بود من فقط آدریانا تو بغلم بود شوهرم چون شجاعه بچه رو سفت گرفته بود که تکون نخوره ولی بعدش گفت اون لحظه حاضر بودم خودم ۱۰ تا واکسن بزنم ولی آدریانا نه میگه خیلی وحشتناک بود اون صحنه😢😢😢😢😢😢
فداتشم عزیزم...کمپرس سرد و هر چند ساعت براش بذارم؟؟؟ هر وقت درد داشت؟؟؟
یه ربع بیست دقیقه یکبار براش بزار یک دوساعت کافیشه....من یکی دوساعت بیشتر نمیزارم کافیشه....حالا بازم رفتی بپرس از اونجا...نه درد داشتو نداشت بزار به نظرم.... دیگه جای واکسنش سفت نمیشه و ورم نمیکنه
تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست... در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............