2777
2789
عنوان

ازدواج با مرد مطلقه

285 بازدید | 23 پست

یکی از دوستانم حدودا 40سال داره  و مجرد و تا حالا ازدواج نکرده و یه اشنایی بهش،پیشنهاد ازدواج با اقایی حدودا 45ساله رو داده  که این اقا از نظر ظاهر خوب و وضع مالی و شرایط خوبی داره

ایشون  عاشقانه همسر قبلیش رو دوست داشته

ولی  خانمش به ایشون خیانت میکنه و با پافشاری زیاد از این اقا جدا میشه 

دو تا دختر 15و 10ساله داره که با پدرشون زندگی میکنن و حالا دوستم مردد هستش

البته اقا از همه نظر خوب هستن فقط،مشکل دوستم دخترای خواستگارش  هست که میترسه تو زندگیش مشکل به وجود بیارن و دوستم رو به نوعی  مزاحم بدونن و اذیتش کنن 

ازدواج پر ریسکیه. از همین الان باید پی همه چیزو به تنش بماله

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی خیالش بشه..اذیتش میکنن..یکی ازاشناهامون باهمچین شرایطی ازدواج کرد..روزگارشو سیاه کردن دوتادختر..خدا لعنتشون کنه طفلی خانومه مشکل اعصاب گرفت

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

سن دوستت هم بالاست .باید برن مشاوره .حتما بچه ها یه سری رسیدگی هایی میخوان ومحبت .باید ببینه دوستت میتونه براشون مادری کنه .

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

99 درصد این ازدواج اشتباهه از الان باید بره با هزار مشکل این آقا دست و پنجه ترم کنه بچه هایی که هویت نا معلوم آیا آمادگی داره این خانوم دو تا دختر 19و 15 ساله رو جمع و جور کنه خیلی سخته

بی خیالش بشه..اذیتش میکنن..یکی ازاشناهامون باهمچین شرایطی ازدواج کرد..روزگارشو سیاه کردن دوتادختر..خ ...

دخترا اذیتش میکردن ؟

مادرشون بهشون میگفت 

اخه اینا میدونن مادرشون برنمیگرده دو سال هم تنهایی کشیدن خیلی اذیت شدن 

دخترا اذیتش میکردن ؟ مادرشون بهشون میگفت  اخه اینا میدونن مادرشون برنمیگرده دو سال هم تنهایی ...

مادرشون مرده بود..دق دادن زن بیچاره رو وحشیا

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

کاملا حساب شده وباشرط گذاشتن قبول کنه.مهریه را بالابگیره حتما چون یه مشکل کوچیک بوجود بیادمیگن هری.اگر مهریه زیاد نگرفتن حتما یه چیزی بنامش کنه چون امکان داره بچه دارنشه چندسال دیگه آقا سرش گذاشت زمین دختراش بیرونش میکنن.پدرشون هرچی بچه هاش بدباشن بازم طرفدار اوناس.مشکل بعدی عشق این آقا به خانم سابقش هست که فکرنکنم تموم شده باشه ببینید چه مدت از جداییش داره میگذره؟؟؟ حتما مشاوره بشه ومطمئن باشه برای بدبختی عجله نداشته باشه.چون بچه ها حتما حتما مشکل درست میکنن براش.من خودم تواین شرایطم و دارم بدبختی میکشم.هرکارکنه دستش بینمک میشه دیگران هم میگن بچه هستن و فلان.حق داره آخه اومدی جای مادرشون.خلاصهههه جدی باشه تو قبول شرایطشون حتما حتما چندنفربزرگتر را از همون اول دخالت بده اونا شرایط رابگن وتصمیم بگیره(البته منظورم سنگ انداختن نیست منظورم آرامش و امنیته روانشه)

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر