2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

94 بازدید | 11 پست

دوستان سلام 

من دو ماهه پریود نشدم دکتر بهم آزمایش داده برای تنبلی تخمدان و گفت روز دوم پریودت آزمایش بده وقتی گفتم پریود نمیشم بهم دوفاستون داد

دوستانی که مصرف کردن چند وقت بعدش پریود میشم که برم آزمایش بدم؟

۱ هفته الی ۱۰ روز بعد قطع دوفاستون پریود میشی

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۷...برای بچه دارشدن ب مشکل خوردم..نمیدونم چیکار کنم

من نامزد دارم ولی رابطمون بدون دخول و واسه اطمینان کاندوم استفاده میکنیم استرس بارداری هم دارم سر این پریود نشدنه

من ۷...برای بچه دارشدن ب مشکل خوردم..نمیدونم چیکار کنم

7 که خوبه من یبار با 7 دوقلو باردار شدم ولی سقط شد چون تیروئید داشتم  

پروردگارا! من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریائی خود نداری... من چون تویی دارم، و تو چون خودی نداری  
7 که خوبه من یبار با 7 دوقلو باردار شدم ولی سقط شد چون تیروئید داشتم    

گف لب مرزه تنبلی دارم..خب ۱۶ ساله فقط یبا  ۴سال پیش باردار شدم ک قلبش تشکیل نشد سقط کردم

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘
گف لب مرزه تنبلی دارم..خب ۱۶ ساله فقط یبا  ۴سال پیش باردار شدم ک قلبش تشکیل نشد سقط کردم

ایشالا لطف خدا شامل حالت میشه عزیزم.من دوقلوهام قلبشون تشکیل نشد

خدا مهربونه به ماهم بچه سالم و صالح میده انشاالله

پروردگارا! من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریائی خود نداری... من چون تویی دارم، و تو چون خودی نداری