2777
2789

خواهش میکنم جواب بدید پس فردا باید عکس رنگی بگیرم خیلی میترسم 😔

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

نه عزیزم تبریز جایی نیس

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه عکس رنگی مگه ترس داره من دوبار انجام دادم هیچی هم نفهمیدم الکی خودتونو نترسونین کولونوسکوپی نیست که والا

پس چجوزی میخواین زایمان کنین 

برو سونوگرافی نوین تو هفده شهریور ادم روحشم نمیفهمه والا .قبلشم شیاف دیکلوفناک بزن ده دقیقه نمیکشه بخاطر ده دقیقه میخوای بیهوش بشی که چی . هزینه بیهوشی خیلی زیاده

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
چرا پس من کجا برم 😢😢😢

قبل عکس یدونه امپول مسکن بزن

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
اخه عکس رنگی مگه ترس داره من دوبار انجام دادم هیچی هم نفهمیدم الکی خودتونو نترسونین کولونوسکوپی نیست ...

عزیزم بدن افراد با هم فرق داره خواهر من که داشت میمرد طفلک ، دختر برادر شوهرم هم دیگه نای جیغ و گریه هم نداشت واسه همین خیلی میترسم 

عزیزم بدن افراد با هم فرق داره خواهر من که داشت میمرد طفلک ، دختر برادر شوهرم هم دیگه نای جیغ و گریه ...

خوب همه مگه یکی هستن شما انقدر انرژی منفی میدی به خودت که درد هم نداشته باشی درد میاد سراغت 

اصلا کار خاصی نداره که از حال بری 

درکل من که نمیدونم کجا بیهوش میکنن یا میکنن کلا یانه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

سلام عزیزم من خودم رفتم اصلا درد نداشتم فقط دارو که زدن یکم درد مثل پریود داشتم که خودممممم خیلی میترسیدم ها ازعکس رنگی.اگه لوله هات باز باشن مایع به راحتی میره ولی اگه بسته باشه دردمیگیرین .که احتمالا خاهرتون بسته بود لوله هاش

خوب همه مگه یکی هستن شما انقدر انرژی منفی میدی به خودت که درد هم نداشته باشی درد میاد سراغت  ا ...

نمیدونم من کلا آدم کم تحملی هستم بعضی جاها با بیهوشی انجام میدن اگه پیدا نکردم بی خیال عکس میشم اصلا بچه نمیخوام 😢😓😓

سلام عزیزم من خودم رفتم اصلا درد نداشتم فقط دارو که زدن یکم درد مثل پریود داشتم که خودممممم خیلی میت ...

خب منم از همین میترسم که لوله هام اگه چسبندگی داشته باشه خیلی درد باید بکشم واقعا از حال ميرم