2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاساژ کوروش، تیراژه ، اندیشه، پالادیوم، بوستان،میلاد نور پاساژ گلستان و ......

پارک آب و آتش، طالقانی، پارک ارم، پارک پرندگان، ایران مال و خیلی جاهای دیگه 

پروانه به شمع بوسه زد و بال و پرش سوخت                  بیچاره از این عشق فقط سوختن آموخت

من خیلی اهل مراکز تفریحی نیستم

در کل یه باغ وحش داریم با حیوانات غمگین و بدبو

چندتا پاساژ لاکچری و شیک 

کلی پاساژ معمولی 

چندتا هم سینما

و یه برج سیخکی به نام میلاد که از بالاش میشه آلودگی تهران رو قشنگ حس کرد

یه درکه و دربند و فرحزاد هم داریم برای خوردن کباب با گوشت....

این بود خلاصه تهران  

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
بیشتر دنبال جاهای خرید خوبم 😃معمولا تهران میام ولی بجز سرسبز هفت تیر شانزلیزه جایی نمیرم که چیز شبک ...

اریا شهر سه تا مرکز خرید داره افق گلدیس مرکز خرید تهرانی اینا رو بگرد بعد یکم بالاترش تیراژه برو حتما چیزی واسه خرید پیدا میکنی اگه نکردی یکی دو ایستگاه بالاترش مرکز خرید بوستان  ک همه چی داره 

اینایی ک گفتمو تو دو یه ساعت میتونی بگردی 

یا میتونی بری شهرک غرب مرکز خرید میلاد نور و گلستان رو بگردی 

دلت قلیون خواس بری فرحزاد 

اگه بچه کوچیک داری پارک ژوراسیک اون نزدیکیاس میتونید ی سر بزنید یا پارک پرواز برید

سمت تجریش بخای بری امامزاده صالح میتونی بری ی زیارت کنی پاساژ قائم رو دید بزنی یا تندیس برا تفریح هم دربند بری

پارک جمشیدیه هم خیلی عالیه کاخ سعد اباد 

برای تفریح هم درکه دربند فشم همشون تو یه سبکن. سفره خونه و رستورانی کنار رودخونه

پارک ابو اتش هم شبش قشنگه هم روز. پارک پرندگان. پارک ابشار و دریاچه چیتگر. پارک ژوراسیک اگه بچه داری

کاخ گلستان برای صرف صبحانه بی نظیره

برای بهنامم که پیشم نیست یه فاتحه بخونین. ممنونم