تخفیفان_حراج مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 1929 عنوان کسی اینجا خودش یا شوهرش دندون پزشک هست؟یه سوال فوری دارم 154 بازدید | 6 پست سلام خانوما من وقت کامپوزیت زیبایی گرفتم ،و اینکه بچه شیر میدم ،مواد کامپوزیت ضرری نداره واسه بچم موادش تو شیر ترشح نمیکنه؟ممنون میشم راهنماییم کنید امیری حسین و نعم الامیر 1398/05/06 | 10:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تخفیفان_حراج مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 1929 تو نت نوشته بود حتی تو بارداری مجازه ولی خب یکم نگرانم هنوز نیومدن مطب که زنگ بزنم بپرسم امیری حسین و نعم الامیر
sevda_siyavash عضویت: 1398/03/29 تعداد پست: 1777 عزیزم بزار شیردهیت تموم بشه بعد بالخره مواد شیمیایی درصد ضرر رو داره ریسک نکن او واقعاً مرا دوست دارد. برای همین هم میخواهد اذیتم بکند… چون عشق خودش یک جور آدمکشی است ... #عشق_جانم#سیاوشم
مهـساگـــوگـــولـي عضویت: 1397/07/19 تعداد پست: 5440 تو نت نوشته بود حتی تو بارداری مجازه ولی خب یکم نگرانم هنوز نیومدن مطب که زنگ بزنم بپرسم ن عزیزم ربطی نداره اصلا چون داخل بدنت ک چیزی تزریق نمیشه خیاللت راحت 👍مسائلی ک مربوط ب زیبایی هست بدون بیهوشی روی شیر مادر تاثیری نداره بي خيال دنيا و قانوناااااااش
تخفیفان_حراج مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 1929 ن عزیزم ربطی نداره اصلا چون داخل بدنت ک چیزی تزریق نمیشه خیاللت راحت 👍 مسائلی ک مربوط ب زیبایی هست ... بله تو اکثر سایتاهم همینو گفته گفته اصلا حتی بیحسی و مواد تزریقی دندون پزشکی هم مسله ای ندارهولی خب نگران شدم امیری حسین و نعم الامیر
تخفیفان_حراج مدیر استارتر عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 1929 ببخشید میپرسم .چقد هزینتون شده خواهش میکنم عزیزمواحدی۶۰۰هستش امیری حسین و نعم الامیر