2777
2789

این حرفمو یادت بمونه دعا شاید یکی دوبار جواب بده اما بعد گند میزنه ب زندگیت دقیقا برعکس جواب میده من کسیو میشناسم ک زندگیش با همین چیزا خراب شده تا شوهرش میگفت بالا چشت ابروعه میرف دعا مینوشت واسش زندگیش کلا داغون شد 

هرکاری میخای بکنی بکن اما این حرفمو یادت بمونه 

دیررر اووومدی نخاااااا زوووود برووو 📿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این حرفمو یادت بمونه دعا شاید یکی دوبار جواب بده اما بعد گند میزنه ب زندگیت دقیقا برعکس جواب میده من ...

واقعا حرف راسته...میدونی چرا...الان ک ب حرفت فکر میکنم ...زندگی برادرشوهرمو دارم میبینم با اینکه شوهرشو مثل انگشتر گذاشته تو دستش ولی هیچ وقت تو زندگیشون آرامش ندارن...واقعا ممنون

خودتونو دعایی نکنین باباایناهمش عوارض داره مخصوصااونی که واسه باباش میخواست حیفتون نکرده آخه

هم اکنون باشوهروبچه هایم درآمریکاهستیم یک دخترویک پسرزیباوسالم دارم من وشوهرم خیلی خوشبختیم انقدرخوشبختیم که اصلانیازی به زدن هیچ تاپیکی ندارم ی خونه بزرگ ولاکچری خریدیدیم و۵۰۰میلیارد پول توبانک داریم شوهرم یک شغل دائمی وپردرآمدتوآمریکاپیداکرده درضمن شوهرم مثل شوهرای نی نی سایتی هااصلااهل خیانت نیس خیلیم چشم پاکه به هیچ زن ودختری بجزمن نگاه نمیکنه خدایاشکرت که خوشبختم سال۱۴۰۴هجری شمسی
باعث دردسر میشن  موکل جنایی هستن که واسه انسان کار میکنن  مثل همین دعا نویسا و رمالا یا ...

واقعا راسته منم دو دلم ولی تاپیک زدم ک‌ شکم برطرف شه ولی دیگه عمرا برم سمت این کار....کار خوبه خدا بده...پس محبت باید از طرف خدا باشه نه اجنه

واقعا حرف راسته...میدونی چرا...الان ک ب حرفت فکر میکنم ...زندگی برادرشوهرمو دارم میبینم با اینکه شوه ...

خواهش میکنم عزیزم همیشه هرچیزی ک خواستی اول از خدا بخواه 

صلاحت بود میشه اگ ن ب زور ب دستش نیار ک بعدا خدای نکرده بدجور از دستش بدی و ضربه بخوری

دیررر اووومدی نخاااااا زوووود برووو 📿
واقعا راسته منم دو دلم ولی تاپیک زدم ک‌ شکم برطرف شه ولی دیگه عمرا برم سمت این کار....کار خوبه خدا ب ...

اره عزیزم دقیقا همینه 

اگه واسه محبت همسرتونه که بنظرم یاد بگیرید که چیکار کنید چطور ناز کنید ترفندای زنانه و سیاست های زنانه رو باید یاد بگیرید

خب برای ماها ک قهریم خونه مامانم هستم چی  منکه نمیبینمش ک بهش بدم بخوره

ببین بخون ره قند بنداز توی چاییش 

بعد یه جوری بهش بده مثلا بگو بیا خونه بابام به نتیجه برسیم 

یا محل کارش همکاراش بدن 

بخون به شکلات بده یه بچه به عنوان خیزات بگیره جلوش

برای ظهور امام زمان صلوات