2777
2789
عنوان

دعوای من با خانواده شوشو

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 99 پست
خوشبحالتون من اکه جواب مادر یا پدرشو نمیدادم نمیزاشت خانوادمو ببینمو یه فصل کتک مفصلمم میزد چه برسه ...

خوب شوهر استارترم تربیتش مشکل داره

وگرنه آدم عادی ی واکنشی داره بالاخره

حالا مثل شوهر شما واکنش وحشتناک نه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ارتباط انچنانی ندارم سالی یکی دوبار میرم تا اونجام خیلی خوب وخونگرمم اما برگردم دیگه حتی تلفنی هم کم پیش میاد باهاشون حرف بزنم

اما حتما به همسرم میگم تماس بگیره وحال مادرشو بپرسه

وا نگی این حرفو مادرشوهر و پدر شوهر بد ندیدی که اینو میگی .منم قبل ازدواجم میگفتم مثل مادر و پدرمن م ...

بعلعهههه ادم بدهم هست اما خب چرا خودشو باید اذیت کنه توخونشون دعوا راه بندازه خوشبختی یعنی کنار اومدن با حوادث روزکار شما و ایشون و امثال شما که بقول خودتون خانوده شوهرتون بده باید ارزش خودتون رو نکه دارید از دهن سگ‌هرچقدر استخونش رو بگیری همونقدر هار تر میشه خالا هی شما لج کنید مگه درست میشه نه خواااهر من بد تر میشن

خوب شوهر استارترم تربیتش مشکل داره وگرنه آدم عادی ی واکنشی داره بالاخره حالا مثل شوهر شما واکنش وح ...

اینا فهم ندارن میگن هر بلایی سرتون اورد مادر پدرمون فش داد هر کاری کرد هیچی نگین اخه مکه میشه .بیشعور به این ادنا باید گفت عزیزم .واکنش نرمال هیج عیبی نداره نه مثل منه بدبخت