2777
2789
عنوان

بچه ها کمک . ماموگرافی

232 بازدید | 17 پست

مادرم ماموگرافی انجام داد

نوشته بود لنف نود مشهود است 

کسی اطلاعی داره ؟یعنی چی ؟خیلی نگرانم

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سردر نمیارم ولی خودتو نکران نکن من خودم یه توده کوچیک داشتم اولش فک کردم سرطان بعد توده خوش خیم ب ...

اخه مامان من درد داره

اگرچه میگن توده سرطانی درد نداره

وزن قبلی 63 .وزن فعلی 59.مدت رژیم سه هفته .قد 160 .هدف اول 57 .هدف دوم53 .فقط کالری شماری و حلقه ....
اخه مامان من درد داره اگرچه میگن توده سرطانی درد نداره

اگه درد دارن و توده یکم حرکت میکنه سرطانی نیس زددتر برید نشون دکتد بدین خیالتون راحت شه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
عزیزم مشکل چی بود ک رفتین مامو ...توده دیده؟یا چیز دیگه

اره

حالا نوشته لنف نود مشاهده شد

من اطلاع ندارم.ولی طبق تجربه ای دارم هیچ وقت تا دکتر چیزی نگفته خودت رو درگیر نکن

من مامانم یه مدت درگیر همین مسائل بود.دو بار من تو آزمایش هاش چیزی دیدم که منو تا حد مرگ نگران کرد.ولی هر دو بار اشتباه میکردم .همه چیزهایی که تو نت هم سرچ کردم اشتباه بود.

منتظر باش ببین دکترشون چی میگه

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت

عزیزم من مادرم ده سال پیش توده داشت برداشتشون شیمی درمانی هم کرد خداروشکر الان مشکلی نداره سینه هاشم برنداشتن تازه واسه اون تا زیربغل پخش هم شده بود

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
اخه مامان من درد داره اگرچه میگن توده سرطانی درد نداره

درسته.منم درد داشتم دکتر گفت چون درد داری چیزی نیست

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
عزیزم من مادرم ده سال پیش توده داشت برداشتشون شیمی درمانی هم کرد خداروشکر الان مشکلی نداره سینه هاشم ...

جدی ؟خداروشکر ک خوب شدن ...

منم مامانم داشت سینه رو برداشت ولی زیربغلش اصلا نبود حتی الان داروهم مصرف نمیکنه ولی همیشه ی نگرانی دارم