2777
2789
عنوان

به نظرتون زن باید شاغل باشه یا خونه دار؟

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 36 پست
معلومه ک شاغل خودت تو تاپیکای اینجاببین ک چندنفرشوهراشون بهشون گفتن تومفت خوری اونام تصمیم گرفتن ...

واقعا بیشتر مردا دوست دارم زنشون شاغل باشن یعنی کمک حال باشه

متاهل و متعهد خدایا چشم بد به دور باشه ازمون   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصولا خانومای شاغل پیاز اماده. سبزی اماده. بچه مهد . غذا  حاضری .  خدمتکار .  تمام پو ...

مادر من کارمند بود با ۵ تا بچه این خرجها رو نداشت ولی پیر شد دیگه عوضش بابام حسابی راحت زندگی کرد همه ی زندگی رو دوش مادرم بود حتی بچه داری هم نمیکرد پدرم یه چایی واسه خودش نمیریخت مادرم میذاشت جلوش

شاغل! مرداى ايرانى به اندازه ى كافى قدرت ميگيرن با تعهدات ازدواج يه درصد فك كن استقلال ماليم نداشته باشى

اين تاپيكا كه شوهرشون خيانت ميكنه يا به قصد كشت ميزنشونو قهر نميكنن رو نگاه كن، همه حمايت مالى ندارن

حالا اكثر مردام خوبن يه تعداد كمى اينجورين، ولى خدا رو چ ديدى شايد يه روزى همچين بلايى سرت اومد دوووور از جون

من نميدونم كار خونه چى داره كه ميگيد نميرسيد من كلا روزى يه ساعت كار خونه هم انجام نميدم تو خونه ى شوهرم

شاغل! مرداى ايرانى به اندازه ى كافى قدرت ميگيرن با تعهدات ازدواج يه درصد فك كن استقلال ماليم نداشته ...

واقعا استقلال مالی خیلی بهم اعتماد به نفس میده من ۶ساله کار میکنم نمیتونم بخاطره یه قرون دوزار دستمو دراز کنم ولی از طرفی ام میترسم کمبود پیدا کنه

واقعا استقلال مالی خیلی بهم اعتماد به نفس میده من ۶ساله کار میکنم نمیتونم بخاطره یه قرون دوزار دستمو ...

ببين من مامانم و ببشتر خانوماى فاميل شاغلن، والا مامانم چون كلى پول داره و به خودش ميرسه از همه ى خانوماى خانه دار تو سن خودش جوون تر ميزنه، پول داشته باشى به خودت ميرسى، سفر ميرى، كلاس ميرى، كار خير ميكنى، سر پول گرفتن از شوهر حرص نميخورى قشنگ جوون و سرحال ميشى

خودمم كلى شيفت ميدم كه هيچى تازه اون تايميم كه خونه ام اكثرا دارم همشو دارم درس ميخونم

كار دو نفر اصلا كارى نداره دو تا دونه ظرفه دو تا كف دست غذا، خونه ام كه ادم بزرگا كثيف نميكنن،  اين خانوما كه ميگن نميرسن يا لوسن يا بچه دارن اخه كار دو نفر چيه كه از صبح تا شبت فقط درگير اون باشى

ببين من مامانم و ببشتر خانوماى فاميل شاغلن، والا مامانم چون كلى پول داره و به خودش ميرسه از همه ...

البته بگمم بابامم اصلا با پول مامانم كارى نداره پول مامانم صرفا خرج خودش و ما ميشه، بابامم بهمون ميده باز، اگه پولت خرج خودت ميشه شاغلى عاليه اما اگه برا شوهر درارى و دو دستى بش بدى معلومه پير ميشى

ببين من مامانم و ببشتر خانوماى فاميل شاغلن، والا مامانم چون كلى پول داره و به خودش ميرسه از همه ...

واقعا منم میگم برم خونه خودم مگه چکاری دارم از صبح ساعت ۵ میرسم خونه شاممو میزارم دیگه افرین به شما و مادرتون