2777
2789

خودتو ناراحت نکن...منم چندباری آی یو آی کردم منفی شد...یه بار یکیو ندیدم بگه من با آی یو آی مثبت شدم...نمیدونم این دکترای قوزمیت این روش هارو از کجاشون درمیارن که میکنن تو پاچه ملت آخرش هم منفی میشه....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر آی یو آی ها منفی میشه.

به نظر من پول کشیه.

من جای تو باشم‌خودم کاندید میکرو یا آی وی اف میشم.

اصلا وقت و عمرتو و پولتو صرف آی یو آی نکن.

به من گفتن سه یا چهار تا آی یو آی کن اگه نشد بعدش میکرو.

من اولیش که منفی شد دیدم اکثر کسانیکه هم دوره من بودن هم آی یو آی منفی شدن.

تک و توک مثبت بود.

خودم اصرار کردم میکرو میخوام.خداروشکر اولین میکرو مثبت شد و صاحب نی نی شدم.

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...
اکثر آی یو آی ها منفی میشه. به نظر من پول کشیه. من جای تو باشم‌خودم کاندید میکرو یا آی وی اف میشم. ...

میکرو چیه؟هزینش چقدره؟

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
اره بابا...فک کنم الکیه.

دیگه فکر کن فقط ۸ درصد احتمال داره جواب مثبت باشه...بنظرمن نباید رفت...آدمو پولشو به سگا بده اما به دکترا نده که میدونن جواب نمیده اما پیشنهاد میدن برو برو...

میکرو چجوریه؟؟ مشکل شماچی بود؟

مشکل هردوتامون بود.

شوهرم کمبود اسپرم داشت و من هم تنبلی تخمدان.

میکرو یه مرحله دارو میخوری و آمپول تا تخمک به اندازه مطلوب برسه.بعد پانکچر میکنن و تخمک ها رو میکشن از شوهر هم نمونه اسپرم میگیرن.چند روز طول میکشه که جنین تشکیل بشه.

بعد به تعداد جنین هاتون و هرچقدر صلاح باشه براتون انتقال میدن.بعدم دوهفته اسسسسسسسسسترس.

بعدم ایشالله مثبت.🥳

من یک نامادری هستم.نامادری ها مادرانی هستند که به اندازه یک مادر و حتی بیشتر انرژی صرف میکنند اما هرگز به اندازه یک مادر ستایش نمیشوند.نه تنها ستایش نمیشوند که حتی گاهی ...اما خدایی دارم که قدردان من است...