2777
2789

این حرفها را به پدر مادرم هم نمیتونم بگم اینجام چون بی نام و نشانم میگم. به خاطرداشتن چندتا دختر قبل از من روزی که بدنیا اومدم پدر مادرم ناراحت شدنو منو نخواستن بعدا که بزرگ شدمچندبار توی حرفها و بارها توی رفتاراشون اینو فهمیدم بعد من یه پسر بدنیا اومد که شد عزیز خونه برای من لباسهای خواهرای بزرگتر را میدادن برای اون لباس نو میخریدن حتی تا الان که ۳۵ سالمه یک بارم تولد برام نگرفتن ولی هر سال برای برادرم تولد میگرفتند گذشت تا وقت ازدواج شد خواهرا چون تعدادشون زیاد بود باید همه ازدواج میکردند بعد نوبت من میشد خانواده مذهبی محدود که اجازه بیرون رفتن با دوستامم نداشتم نزدیک ۲۶ سالم بود که داداشم یه دختر را میخواست همه میگفتند چه اشکالی داره برید عقد کنید من دوست نداشتم بیوفته جلوی من سه چهارسال خواستگارای مختلف اومد یکی گفت سنت زیاده یکی گفت تعدادتون زیاده خلاصه خیلی عذاب کشیدم تا شوهرم اومد بعد چند وقت آشنایی گفت عاشقت شدم من دوست دختر زیاد داشتم ولی تو یه چیز دیگه ای خلاصه گفتم خداروشکر راحت شدم به محض بله برون صیغه کردیم اوایل خیلی خوب بود چشمتون روز بد نبینه مادرشوهرم شد فتنه افتاد به جون خودم و زندگیم بخدا همه کاری براش کردم توی جمع بدترین توهین ها رو به من میکرد بخدا جواب ندادم خونه تکونی اسباب کشی همه کاری براش کردم یه روز رهام نکرد از حرف و تیکه بعد از یه نامزدی طولانی اومدیم سر خونه زندگیمون بخدا انقدر توی گوش شوهرم خوند از چشمش افتادم میگه من تورو نمیخواستم الانم نمیخوام سر هر چیز کوچیک بهانه میاره میگه برو خونه بابات من تورو نمیخوام بخدا خسته شدم خدا هم منو نمیخواد وگرنه منو میکشت میبرد پیش خودش به مامانم گفتم میخوام طلاق بگیرم گفت حق نداری پشتم را خالی کردند خداشاهده شوهرم برام هیچ کاری نمیکنه حتی یه کادوی تولد شده عقده برام 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذکر 

یا ودود

روبخون 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

غصه نخور ولی الان واسه خودت خانمی شدی سعی کن کنار بیای نیومدی مهریتو بگیر با مهریت  زندگی کن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده