2777
2789
عنوان

سلام، دلم خیلی گرفته، میشه یه لحظه بیاین بگین چی کار کنم؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 19 پست

تازه با این شرایطی ک من دارم

با اینکه فاصله زیادی نیست 

اما نمیخوام زیاد خونمون رفت و امد کنم

عاشق مادرمم 😔❤️اما برادر خوبی ندارم با اینکه ازدواج کرده ولی همش اینجاست 

منم سعی میکنم رفت و امدمو کم کنم

😔

تیکر سربازی شوهرمه(شروع۱۹تیر۹۸)
تازه با این شرایطی ک من دارم با اینکه فاصله زیادی نیست  اما نمیخوام زیاد خونمون رفت و امد کنم ...

عزیز دلم، خدا بزرگه

خدا سایه مادرت رو بالا سرت نگه داره

از کن میشنوی قبل از عروسی به شوهرت بگو که اگه بریم راه دور من باید گاهی بیام پیش مامانم بمونم

باهاش شرط کن که بعدا برات دردسر نشه

مامان من به من خیلی وابسته هست

حتما مادر شما هم همینطوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز دلم، خدا بزرگه خدا سایه مادرت رو بالا سرت نگه داره از کن میشنوی قبل از عروسی به شوهرت بگو که ...

😔😔❤️قربونت عزیزم همچنین مامان و بابای تو رو 

اره بهش میگم 😔ولی اصلا دل خوشی تو خونمون ندارم 😔وقتی باشوهرم میرم خونشون میخوام برگردم تپش قلب میگیرم پشیمون میشم همش میگم تو روخدا منو برگردون😔کیو دیدی اخه دوس نداشته باشه خونه خودش بره

تیکر سربازی شوهرمه(شروع۱۹تیر۹۸)
😔😔❤️قربونت عزیزم همچنین مامان و بابای تو رو  اره بهش میگم 😔ولی اصلا دل خوشی تو خونمون ندارم ...

انشاالله هر مشکلی که داری حل بشه عزیزم

من در جریان مشکلت نیستم ولی برات دعا میکنم عزیز دلم💞