سلام دوستان، برام جالبه بدونم چجور آدمهایی با چه جور تربیتهایی حاضرن عمر و جوانی خودشان را بگذارن سر مراقبت از مریض لاعلاج، پس سهم خود این آدمها از این زندگی چی میشه؟ بعدها حسرت این عمری که گذاشتن سر مریضداری و زندگی که نکردن دامنشون نمی گیره؟ اگر کسی از دیگران مراقبت نکنه یعنی خودخواهه یا عقل تو سرشه ول می کنه میره جون خودش نجات میده؟ به کمک فکری شما نیاز دارم لطفا
💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مادربزرگم از وقتی یادم میاد یا با ما زندگی میکرد یا با عموم
حدودا سه چهار سال آخر عمرش دیگه کلا ناتوان شده بود.. همه کاراشو پدرم و عموهام و عروساش انجام میدادن، به همدیگه کمک میکردن.. سخت بود ولی چون باهم همکاری میکردن راحتتر میگذشت واسشون
مرسی آنه جان، یعنی ته دلشونم همینه یا فقط تظاهر می کنن به اینکه الان خیلی کار خوبیه که عمرشون گذاشتن پای مراقبت از اون مریض؟ خیلیا از ترس حرف مردم فقط می مونن
یکی از دایی های من تقریبا خودش رو وقف پدربزرگم کرد. بعد از فوت پدربزرگم، مجرد موند.سن ازدواجش گذشته بود. به نظرم کمی افراط و توجه بیمارگونه داشت و اینکه پدربزرگم استطاعت پرستار گرفتن موقت رو داشت تا ایشون نفسی تازه کنه.آدم نباید خودشو فراموش کنه...
مرسی یاس جان. چه جالب، اینکه خدا عوض این کار را بهشون داده... اما اگر ایمان آدم ضعیف باشه چی؟ خیلی ترسناکه، یک زن عمر مفید بچه دار شدنش مگه چند ساله، اگر وقتش گذشت یه بخش خیلی بزرگی از زندگیش می شه حسرت براش
اوپا جان دقیقا همینه، فراموش کردن خود تا حدی که همه فرصتهای فردیت از دست بره. بخوای هم به خودت اهمیت بدی محکومی به خئدخواهی و اینکه زن خوبی نیستی، پسر خوبی نیستی
یکی از دایی های من تقریبا خودش رو وقف پدربزرگم کرد. بعد از فوت پدربزرگم، مجرد موند.سن ازدواجش گذشته ...
اوپا جان دقیقا همینه، فراموش کردن خود تا حدی که همه فرصتهای فردیت از دست بره. بخوای هم به خودت اهمیت بدی محکومی به خئدخواهی و اینکه زن خوبی نیستی، پسر خوبی نیستی