2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین چکار میکردین

132 بازدید | 8 پست

سلام

دلم از دنیا خیلی پره چون هیچ موقع دل کسیو نشکوندم، کسیو اذیت نکردم، با اونایی که اذیتم کردن پشت سرم حرف زدن باز خوب بودم

اما خانواده شوهرم و بعضی از فامیلاش پشت سرم حرفای دروغ میزنن، البته جلو خودم نه از دیگران میشنوم، فقط میبینم بی دلیل رفتارای زشتی باهام دارن انگار قهرن،  بعد میفهمم پشتم حرفای دروغ و چرتی که اصلا روحم خبر نداره

خداروشکر شهر دیگه زندگی میکنیم و از همشون فاصله داریم اما مراسم یا عید و.. میریم شهرشون بعضی از برخوردا خیلی عصبیم میکنه

چکار کنم؟

دروغایی که پشت سرم هست چی کنم

خدای مهربونم شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی بیخیال باش واهمیت نده و خداروشکر کن که ازشون دوری

آره ازین بابت که دور هستم خوشحالم، اما وقتی تو.جمعشونم رفتار و  نگاه بعضیاشون  خیلی دلمو میشکنه، 

مثلا یکی از حرفاشون اینه که من شوهرمو از فامیلاش دور کردم، 

خدا میدونه هیچ دخالتی ندارم خودش میگه ازشون بدم میاد دوست ندارم زیاد بیینمشون

خدای مهربونم شکرت
آره ازین بابت که دور هستم خوشحالم، اما وقتی تو.جمعشونم رفتار و  نگاه بعضیاشون  خیلی دلمو م ...

خیلی ام خوب کاش منم میتونستم شوهرمو جدا کنم و همچین حرفی، میزدم بخدا خوشحال میشدم معنیش اینه که ببین شوهرت جقدر دوستت داره که بخاطر تو از همه گذشته متاسفانه شوهر من اتقدر میچسبخ به خونواده ش افتخارشون اینه که پسرشون اونارو به همه ترجیح میده

خیلی ام خوب کاش منم میتونستم شوهرمو جدا کنم و همچین حرفی، میزدم بخدا خوشحال میشدم معنیش اینه که ببین ...

در هر حال آدم ناراحت میشه با برخوردای بیجاشون 

خدای مهربونم شکرت