2777
2789

اخیرا در حال مطالعه کتاب «عزت نفس روی میز شام» بودم که متوجه شدم عزت نفس از زمان تولد تا 36 ماهگی در فرزندان ما شکل می گیرد. آیا این موضوع برای شما نیز عجیب است؟ همه ما مادران و پدران کمترین اهمیت و توجه را برای 3 سال اول زندگی قائل هستیم. هیچ کس تا کنون به ما نگفته بود که نوزاد ما در حال تجربه پیچیده ترین و مهم ترین ویژگی شخصیتی خود یعنی تقویت عزت نفس و اعتماد به نفس است. 

من با خواندن این کتاب ارزنده از تالیف محمود جولایی، متوجه شدم که کافی است مادران عزیز 3 سال تمام و کمال کودک خود را همراهی کنند تا شالوده عزت نفس کودک درست بسته شود. ما والدین امروز باید مطالعه کنیم چون ما باید بیشتر والدین خودمان احساس مسئولیت کنیم. توصیه میکنم حتما و حتما همه مادران عزیز «کتاب عزت نفس روی میز شام» را در اینترنت جستجو کرده و تهیه کنید و بخواند.

اعتماد به نفس 

و 

عزت نفس 

در دو سال اول زندگی شکل میگیره ...

کتاب "وضعیت آخر" رو مطالعه کنید

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه یه خلاصه ای بگین یه راهکارایی با مثال بگین واسه بالا بردن اعتماد بنفس بچه هامون

من توصیه میکنم لطفا این مقاله رو بخونید. لینکشو با اجازه مدیر زیر این پیام میذارم:

تقویت عزت نفس فرزندان

باسلام

شالوده عزت نفس درکودکان از۱۴ماهگی تا۳۶ماهگی ساخته میشه وباید دراین مدت ازکلمات منفی مثل نکن،دست نزن،تونمیتونی،تونمیفهمی و.....استفاده نکنیم ومدام کودک رو تحسین وتشویق کنیم ونیزمحیط خونه رو امن کنیم مثلا لیوان پلاستیکی یاکاغذی رو جایگزین لیوان شکستنی کنیم ویاهر وسیله دیگه ک امکان خطر وشکستن باشد ازدید کودک مخفی کنیم تامجبور نباشیم کلمات منفی مثل دست نزن ونکن استفاده کنیم چونکه کودک میخاد همه محیط رو تجربه کنه وعلت مخالفت شمارونمیدونه وفکرمیکنه کاربدی میکنه ودرنتیجه اون حس بدی نسبت به خودش پیدامیکند.من خودم دوفرزند۲و۴ساله دارم که از وقتی کتاب عزت نفس روی میز شام خوندم دیدم خیلی تغییر کرده....مثلا وقت بیشتری برای بازی بااونا میزارم.کارهایی که درخواست میکنن ومیبینم خطری نداره اجازه میدم انجام بدن.موقع عصبانیت پسرم من عصبی نمیشم وآروم برخورد میکنم.هروقت باهام‌صحبت‌میکنه بادقت گوش میدم ....

واقعا دوران مهمیه و آفرین به مادرانی که بهش اهمیت میدن

یه ویدئو رایگان دیدم که چکیده کلی کتاب و دوره رو در نیم ساعت میگه

بنظرم حتما این ویدئو رایگان یوتیوب رو ببین 😊

50 روش افزایش عزت نفس رو یاد داده که چند تاشم بکار ببندی مثل من نتیجه می گیری

https://youtu.be/uxmiq4ZThdk

حاشیه هم نمیره و سریع میره سر راهکارها

توی گوگل هم سرچ کنی ( عزت نفس نوروزی آکادمی ) برات میاره

اینم کانال تلگرامشه

https://t.me/norouzi_academy

و حداقل هفته ای یکبار مرورش کن تا کم کم تغییر کنی 😊