2777
2789

به خودت برس به زندگیت برس 

با سلیقه باش

محلشون نده 

پسرشو عاشقه خودت کن

نمی تونم اینجا بگم ولی خدا خودش میدونه من دلم چی میخاد انشاالله تا این تاریخ به بهترین شکل ممکن و به صلاحم انجام شده باشه الهی امین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اولا مادرشوهرم خوب نقطه ضعفمو پیدا کرده بود ه همش یه تیکه مینداخت بهم منم با چه حرصی جواب میدادم شوهرم دعوام میکرد بی احترامی میکنی ولی مقصر اصلیش مامانش بود.بخدا از روزی که هر چی بهم میگه اصلا محلش نمیزارم فقط با شوهرم مبگم و میخندم اونقدر حرص میخوره 

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
مگه چکار میکنن عزیزم

مثلا چنوقت پیش شوهرم با خاهرش بحثش شد بعد چند روز پیش رفتیم عروسی خودشون ماشین ندارن با ماشین ما قرار بود بیان بعد زنگ زده ب شوهرم میگه چون زنت دفعه پیش باهامون سرد برخورد کرده ما با شما نمیایم درحالی که مطمعنم فقط بخاطر بحث بین خودشو شوهرم نیومد 

پسرام دنیام💖

منم اولا مادرشوهرم خوب نقطه ضعفمو پیدا کرده بود ه همش یه تیکه مینداخت بهم منم با چه حرصی جواب میدادم ...

اره دقیقا منم شرایط تورو داشتم الان ک بی محلی میکنم خیلی اوضاع فرق کرده منو شوهرم خوب شدیم اما اون همش حرص میخوره

پسرام دنیام💖

هیچ کاری نمیخواد بکنی
یه روز در آینده ای نه چندان دور که خیلی زود میگذره متوجه میشی چقدر خوب بود کاری نکردم
ارزش خود آدم بیشتر از هرچیزیه
مثلا الان حدود 2سال گذشته اگه به اون روز فک کنی چی میگی به خودت؟ 

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
هیچ کاری نمیخواد بکنی یه روز در آینده ای نه چندان دور که خیلی زود میگذره متوجه میشی چقدر خوب بود کار ...

اره ۲ سال گذشته از این تاپیکم امااا این دوسال رو زهرمارم کردن هر روز وقیحتر و جسورتر میشن نسبت ب من و زندگیم همینا باعث شده بشدت ازشون متنفرتر بشم.. دیگه خودم نمیخام حرصشون بدم ولی فقط میخوام خدا تو دهنی محکمی بهشون بزنه بلکه دلم خنک شه

پسرام دنیام💖

اره ۲ سال گذشته از این تاپیکم امااا این دوسال رو زهرمارم کردن هر روز وقیحتر و جسورتر میشن نسبت ب من ...

ببین خیلی زود نتیجه ی کارهاشون رو دریاف میکنند
اما به قول مولوی:
گر تو با بد، بد کنب، پس فرق چیست؟

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست