2777
2789

خوبیای خونواده شوهر:خانه دربست اختیارمون دادن طبقه بالا بدون دادن قبض اب بروق و گاز 

ناهار شام اماده میپزه مادر شوهرم سفره پهن میکنه زنگ میزنه بیا غذا اماده است 

احترام زیادی دارن برام این چندتا از مورداش

شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خوبی های خوانواده شوهرم ب دست و دلبازی و تمیز بودنشون و اهمیت دادن ب پیشرفت ودرس اشاره کرد.

ولی بدی های خیلی وحشتناکی دارن.

از خوبی های شوهرم اهل سفر بودن و خوش بودن تو لحظه مودبا بودن با خوانوادم اگر پول داشته باشه خرج متو پسرم میکنه وقتایی هم که حالش خوبه واقعا محبت کلامیش خوبه تو خونه پدر خوب و با مسئولیتی هم هست تو کارهای خونه هم کمک میکنه.

ولی خدا نیاره عصبانی شدنشو😣

امروز ۱۶ دی ماهِ سال نود و نه هجری شمسیه، فصل بد خاکستری تموم شده و بهارِ افتابیِ آرزوهایِ بلند پرواز تو راهه❤🌹🍀...من خیلی خوشحال تر از روزا و سال های قبلم چون فهمیدم هیچ چیز و هیچ کس و هیچ موقعیتی بدِ مطلق نیست، زندگی لحظه به لحظش درسه!خدای مهربونم بلند پرواز چشم امیدش به توئه😍من اون پنجره رو رو به منظره دشت های سرسبز باز میکنم💖💪امروز ۱۶دی ماه هزار و چهارصدِ من تو مسیری هستم که باید باشم هنوز اول راهم اما تو راه درستی قدم گذاشتم.روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم که میگفتم مگه بدتر از اینم میشه؟ اما من از همشون عبور کردم و رو خودم تمرکز کردم.خدای خوبم من همیشه بودنت و حس کردم ازت ممنونم که کمکم میکنی باتمام وجود سپاس گذارم❤همه چیز بهتر و بهتر میشه و من میرسم به ارزوم.از این عشق و اشتیاق دنیایی میسازم به وسعت قلبم🌱❤من دوباره جوانه زدم...و این شروع سبز شدنه...دوستت دارم بلندپرواز

همسری=خانواده دوست، فوق العاده مهربون،  تا حالا نشده خواسته داشته باشم ک انجام نداده باشه ، خوش اخلاق و....💋

خانواده همسری = مادر شوهرم اصلا کاری باهام نداره خیلی مهربونه  و به پسرش خیلی چیزایی ک نمدونه رو یاد میده و یاداوری میکنه ❤

احتمال تحقق یک رویاست ک زندگی را لذت بخش می کند ❤

همسرم نفسه.خانوادشم خوبن ک چنین گلی تربیت کردن دیگه

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
خوبیای خونواده شوهر:خانه دربست اختیارمون دادن طبقه بالا بدون دادن قبض اب بروق و گاز  ناهار شام ...

یعنی خودتون اشپزی نمیکنین؟

من آلوده ام اما نجاتم نده،که آلوده بودن به تو پاکیه...

شوهرم خیلی مهربون دست و دلباز ایراد نمیگیره کاریه (البته تو خونه تنبله) شلخته س(برای من خوبیه چون خودمم شلخته م اگه تمیز  بود دعوامون میشد😂) خوبیاش زیاده مثلا من و دخترمو از خانوادش بیشتر دوس داره اولویتش همیشه آرامش ماس

پدرشوهرمم فقط یه خوبی داره اینه ک تو کارمون دخالت نمیکنه و آرومه

اوف ولی بدیاش اینه چتره خسیسه همش دوس داره چتر بشه خونه ما سر یه قرون دو زار بحث میکنه با بچه هاش 😩

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

شوهرم دست و دلباز و مهربون اصلا چشم داشتی به حقوق من نداره چشم پاکه و خیلی صداقت داره تا الان که اینجوری بوده مادر همسرم هم خانم خیلی باشخصیتیه کاری به کارم نداره چون سر کار میرم واسم سبزی میگیره سرخ میکنه اماده میکنه میفرسته واسم همیشه واسه تولدم یه چیزی میخره فقط یه مدت از من ناراحت شدش چون شوهرم به دلیل اینکه مادرش سیگار میکشه گفتش بچه رو به هیچ عنوان پیش مامانم نزار بعد که واسه مادر شوهرم توضیح دادم قانع شدش خواهر شوهرمم همینجوریه خدارو شکر کلا خانواده باشخصیتی هستن و پدر شوهرمم خیلی دوست دارم الان ۱۰ سال که عروسشون هستم تا حالا از گل نازکتر بهم نگفتن 

شوهر منم خیلی خوبه مهربونه با ادبه با شعوره عاشق منه از نظر دست و دل بازی اوکیه.خرجم میکنه وشعارشم اینه ک خرم باش تا خرت باشم. البته بگم من خوبم ک اون خوب میشها

مادر شوهر پدر شوهرمم ک فرشتن این قدری ک من و دوست دارن پسرشونو دوست ندارن.همه جا هوامو دارن و کلی با من کلاس میزارن البته بگما من خوبم ک اونا خوبن