2777
2789

بچه ها سه سال پیش من واسه ی ازدواجم از دونفر استخاره گرفتم یکیشون دعانویس بود که اون گفت عاقبت جدایی هست و شوهرت شغل عوض میکنه ۲-از آیت الله ناصری بود که اگه شنیده باشیدچشم بصیرت دارن تیشون گفتن بسیار خوب است 

من به استخاره اول گوش نکردم و ازدواج کردیم از اتفاق همسرم شغلش عوض شد یه سری سختیایی تو زندگیم هست که انگار حرفای دعا نویس داره درست از آب در میاد من خیلی دلشوره گرفتم واسه ازدواجم درحال حاضرهم عقدهستیم،من مونده ام که به شوهرم قضیه استخاره را بگم یا نه (دوست ندارم حرفای دعانویس درست از آب  در  بیادخیلی شوهرم دوستش دارم اما یه سری جر و بحثایی بینمون هست که منو به وحشت انداخته😔😔)

نه اصلا براچی بگی به شوهرت.نمیدونم اون دعانویسی که رفتی پیشش چجور آدمی بوده ولی هیچکس حتی رمال ها از آینده کسی باخبر نیستین فقط بعضی هاشون با موکل هاشون یه سری اطلاعات از زندگیت میگیرن که اونم مربوط به آینده نیست 

حرفای اون دعانویس رو فراموش کن و با توکل به خدا زندگیتو بکن عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه هیچ کسی نمیدونست اون شغل عوض میکنه

خب ندونه خواهر من یه سری چرندیاتی بهت گفته چرا باورشون میکنی 

میدونی ادم به هرچی فکر کنه اونو وارد زندگیش میکنه اگه فکرت اینه که جدا میشین ببخشید ولی میشید

چون شما باید طرز فکرت رو عوض کنی و بعدش به خداتوکل کنی و بهترین زندگی رو برا خودت و همسرت بسازی