2777
2789

مامان من شدیدا ب خانواده بابام احترام میذاشت اما اونا همیشه ب زشت ترین نحو ممکن جوابشو میدادن الان من نمیدونم باید چجوری باشم البته مادرشوهرم خیییلی مهربون و ارومه سنشم زیاده من همسن نوه هاشم

با هرکسی مثل خودش رفتار کنید اینطوری نه حرص می خورید نه میتونن اعتراض کنن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بستگی که اخلاق و ظرفیت خانواده همسر داره.واسه من فقط رسمی بودن و قاطی نشدن باهاشون

رسمی

رسمی

رسمی

رسمی

رسمی

رسمی

رسمی

رسمی

رسمی

رسمی

رسمی

رسمی

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

من میگم اصن برخورد نکن سرت تو لاک خودت باشه هر کار کنی داستان درست میکنن خوب باشی میگن ظاهریه بد باشی میگن چقد ظالمه

میشه برای سلامتی مامانم و موفقیت دخترم  ی صلوات بفرستید 🥺🥺

عزیزم کلا تو هر رابطه ای باید حد بذاری. نه خیییلی محبت کنی و ن بد اخلاقی. حد وسط برخورد کن. چون منم از محبت کردن زیاد به خانواده شوهرم ضربه خوردم

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...

مثل خودشون باش .

اگه خوب مهربونن تو ام بیشتر مهربون باش ولی همیشه حدو مرزارو رعایت کنید

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

مادربزرگ شما اینطور بوده قرار نیست مادرشوهر شماهم همین باشه ..جزو اولین نشانه های بلوغ کافی واسه ازدواج همینه که زندگی خودتون رو برپایه تجربیات دیگران و حرف ها و صحبت های ضد دیگران نزارید ..هر آدمی مختصات و ویژگی های خودشو داره ...واسه همینم ازدواج بسیار سخته

زیاد صمیمی نشو  اما احترام نگهدار  هر روز هر روز نرو خونشون ولی بهشون هفته ای یه بار سر ...

و در اخر حد و حدود نگهدار اما نه انقدری که فک کنن داری کلاس میذاری 

دررر کل تو همه چی تعادل رو حفظ کن