روزی دو سه تا بخور. من بچه اولم بس که ناآروم بود الان به اون روزا فکر میکنم تنم میلرزه. انشااله که ...
باشه حتماً عزیزم. خداکنه اثرشو بذاره.
ای وای... آره خیلی سخته واقعاً 🙁
ی چیز دیگه بپرسم گلم؛ بچه اولت تو شکمتم بود خیلی جنب و جوش داشت و خیلی لگد اینا میزد؟ میخوام بدونم حرکت زیاد بچه توی شکم ربطی ب ناآرومی و بیش فعالی بچه داره؟؟ 🤔🙁
انشااله گلم. نه اتفاقا کم تکون میخورد. بعضی وقتا چندساعتم میشد تکون نمیخورد اصلا که دیگه گریم میگرفت. ولی خوابم خوب نبود تو بارداری. مخصوصا شب تا صبح تو خونه رژه میرفتم. و بیخودی برای چیزای الکی یک ساعت گریه میکردم
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اصلا استرس به خودت راه نده. یه چی شیرین بخور سمت چپت دراز بکش تکون میخوره. انشااله به سلامتی فارغ بش ...
چشم حتماً. اتفاقاً الان ک یکم بزرگتر شده تکوناش و حرکاتشو راحت تر احساس میکنم یکم بیخیالترم. تکوناش کم بشه شیرینی هم میخورم ولی امان از روزی ک باهام لج کنه... 😃 چشم عزیزدلم. خیلی ممنونم ازت 😘❤ انشاالله شما هم ب سلامتی نینی گلتو تو بغلت بگیری 😍😘❤