2777
2789
عنوان

رفت وآمد با همسایه

483 بازدید | 33 پست

با یکی از همسایه ها خیلی صمیمی هستیم من با دخترشون هم سن هستم خیلی خرید میریم و استخر و گردش و این ور اون ور 

کلا سه واحد هستیم 

حالا بر عکس با اون یکی همسایه اصلا خوب نیستم

فقط تابستونا بچه هامون میرن حیاط بازی میکنن

خانمه زبون خیلی بدی داره چند بار تیکه انداخته خلاصه ازش اصلا خوشم نمیاد و ناراحت بودم ازش 

اون همسایه ی خوبمون دیروز اس ام اس داد بیاید سه تا همسایه بریم پارک منم جواب دادم دوست ندارم با فلانی برم

گویا اون همسایمونو ک من خوشم نمیاد ازش دیده اس ام اس رو همون لحظه

آخه یکی نیست ب من بگه خب بگو نه تمام

حالا من نمیدونم چی کار کنم

خدایا به خاطر فرشته های پاکی که بهم هدیه دادی شکرت👨‍👩‍👦‍👦🤰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول که عادی و بی خیال باش

بعد اگه پررو بود. به روت اورد

تو. هم یکی از مشکلاتی که باعث میشه ازش خوشت نیاد. و. با خنده بهش بگو

مثلا بگو فلان روز فلان حرف زدی منم بدم اومد

یا بنداز گردن شوهرت بگو. وقتی گفتم فلان چیز. بهم گفتی شوهرم گفت دیگه رفت و امد. نکن باهاش

اول که عادی و بی خیال باش بعد اگه پررو بود. به روت اورد تو. هم یکی از مشکلاتی که باعث میشه ازش خوش ...

کلا خیلی خرم 

دوست ندارم کسی ازم ناراحت باشه

چیکار کنم اس ام اس بدم بگم به خاطر اینکه بچه هامون با هم نمیسازن اینو گفتم منظورم این بود

نه

آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم
حواست به این یکی همسایه هم باشه اگه خوب بود. چرا اس ام اس تو. رو. نشونش داده یا میتونست همون. جا ت ...

دقیقااااا منم اومدم اینو بگم

آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم
حواست به این یکی همسایه هم باشه اگه خوب بود. چرا اس ام اس تو. رو. نشونش داده یا میتونست همون. جا ت ...

تا اس ام اس رو باز کرده اون سرشو کرده تو گوشی