2777
2789
عنوان

بعد ازطلاق دخترم به کی میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 25 پست
همسرم خیانت میکنه دست بزن داره ممکنه مهریه بهم تعلق بگیره خودم درخواست طلاق بدم

خب درخواست طلاق نده مهریتو بذار اجرا 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما دیدین من خونسردم وقتی کتکم میزنه جلوچشام خیانت میکنه لطفا قضاوت نکنید

خودم میدونم مرد بد چقد زجر😢ولی با چنگ و دوندون دخترتو بگیر و نده ب اون عوضی تو مادری قوی باشه 🌺

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪
همسرم خیانت میکنه دست بزن داره ممکنه مهریه بهم تعلق بگیره خودم درخواست طلاق بدم

هربار ک زدت برو یواشکی مدرک پزشک قانونی بگیر ذرتی نرو درخواست طلاق بده

اگه میتونی ازش مدرکی ک خیانتشو ثابت کنه پیدا کن 

مثلا ب دونفر پول بده تعقیبش کنن و فیلم بگیرن و تو دادگاه شهادت بدن چندتا مدرک پزشکی داشته باش حتما ک ثابت کنی کار همیششه 

بعدم اول مهرتو بذار اجرا و خونتم ترک نکن مگر اینکه بیرونت کنه 

اگه بیرونت کرد فوری با پلیس تماس بگیر نرو خونه بابات

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
هربار ک زدت برو یواشکی مدرک پزشک قانونی بگیر ذرتی نرو درخواست طلاق بده اگه میتونی ازش مدرکی ک خیانت ...

منم نڟرم همینه بمون بزار مدرک جمع کنی.یواشکی برو پزشک قانونی برگه بگیر اصلا کسی نمیفهمه

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪

اگه مدارک پزشکی صفت و محکم بگیری و زیاد باشن میتونی با یه وکیل خوب ثابت کنی اختلال داره و کلا حضانت بچتو بگیری

هربار ک زدت برو یواشکی مدرک پزشک قانونی بگیر ذرتی نرو درخواست طلاق بده اگه میتونی ازش مدرکی ک خیانت ...

مدرک دارم تو  فضای مجازی بهم خیانت میکرد دل میداد قلوه میگرفت حرفای+۱۸ و بدمن میگفتش 

خودم میدونم مرد بد چقد زجر😢ولی با چنگ و دوندون دخترتو بگیر و نده ب اون عوضی تو مادری قوی باشه 🌺

میگیرم ازش نمیدم زیر دست اون پدر بزرگ بشه و مثل اون کثیف وهرز باربیاد دعاکنید برام ازش مدرکم دارم

مدرک دارم تو  فضای مجازی بهم خیانت میکرد دل میداد قلوه میگرفت حرفای+۱۸ و بدمن میگفتش

مدرکی ک کتک زدم داری؟

میگیرم ازش نمیدم زیر دست اون پدر بزرگ بشه و مثل اون کثیف وهرز باربیاد دعاکنید برام ازش مدرکم دارم

چشم❤.خودتم تلاش کن.بچت زیر دسشون باشه هزارجور مریضی میگیره.ببر پیش خودت بخودت برس برو کار کن حتی شده حمالی ولی زیر دس ی ادم نجس و بی دین نباش خدا لعنت کنه مرد هرزه رو خدالعنت کنه خوانوادشو ک توله سگ در میکردن بهتر بود تا ی ادم بیشرف ک گـه بزنه به زندگی و اینده دختر مردم.البته اگه خدا شاهد باشه😔

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪