2777
2789

سلام‌بچه ها.هفته ی پیش رییس شرکتمون یه کاری داخل شهرداری داشت که نمیتونست انجام بده و نقشه هاشو تایید نمیکردن.من بهش گفتم بده بمن واست تاییدیش رو میگیرم.امروز رفتم شهرداری واسه تایید نقشه دیدم رییس شرکتمونم هستت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نمیکردم اونم اومده باشه.رفتیم گاسه نقشه ها و من و به طرف مهرفی کرد و گفت من معمارمو آوردم‌که دیگه هر سوالی میخای ازش بپرسی.واااای اونم نامردی نکرد و هی از من ضوابط شهرداری ر پرسید.منم همشو غلط غولوط گفتم.وااای آبروم رفتتت جلوش.آخرشم طرف در اومد گفت برو اول ضوابط رو مطالعه کن بعد طراحی کنننن.

فکر نمیکردم اونم اومده باشه.رفتیم گاسه نقشه ها و من و به طرف مهرفی کرد و گفت من معمارمو آوردم‌که دیگ ...

خب یاد بگیر دیگه هیچ وقت کلاس نزاری

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 
بچه هااااا.چکار کنم از این حجم ضایعی کم بشههه

بیشتر مطالعه کن  

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚