2777
2789
عنوان

تو رو خدا به فریادم برسید😢😢😢😢

7656 بازدید | 16 پست

نینیم شکمش نفخ کرده.کار نمیکنه..یسره گریه میکنه.تو رو خدا  بگید چیکار کنم

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه کم اندازه نوک قاشق خاکشیر بکوب با کره قاطی،کن بده بخوره چند بار

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

شربت انجیر داری یه تک ق بهش بده ... شکمش رو با کمرش رو ماساژ بده گرم 

با روغن زیتون 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

نبات داغ و عرق نعناع رو با شیشه شیر بده بخوره ... اندازه نوک سوزن روغن زیتون بریز تو دهنش..دلشو بمال

شیر مادر اگه میخوره شیرت نفاخ بوده براش

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم

شکمشو با روغن زیتون یا سیاهدانه(روغن سیاهدانه باشه بهتره)ماساژ بده قشنگ بعد دلشو با شالی چیزی ببند ولی نه خیلی سفت پاهاشو بیار تو شکمش و دوباره به حالت اول برگردون یه جور ورزشه و باعث میشه روده هاش کار کنن غذای آدم بزرگا رو بهش نده ترنجبین دم کن بده بخوره (نحوه استفاده از ترنجبین رو من بلد نیستم ولی از عطاری یا کسی که تجربه داره بپرس بهت میگه)یا فلوس بده بخوره خودت به هیج وجه به هیچ وجه غذا ی نفاخ نخور غذای سنگین نخور 

پشتش روچرب کن وشکم وپشتش روماساژبده

جوشونده انجیریاببرش حموم وتشت آب گرم هی دل وپشت روماساژبده خوب تامیتونی سیرش کن اگه بالای یکسال داره گوجه بانمک بهش بده فراوون

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )

راستی یه نکته دیگه که حتما توجه کن اینکه برای اینکه میخوای شکم کار بیفته باید با روغن درجهت عقربه های ساعت ماساژ بدی (یعنی بچه رو بذاری روی پاهات به صورتی که بچه به تو تکیه بده دستتو روغنی کن بعد به سمت راست شکم بچه بذار بعد دستتو بیار بالا بعد ببر چپ بعد بیار پایین این میشه جهت عقربه های ساعت)

ولی اگه میخوای اسهال داره میخوای یبس شه باید خلاف جهت عقربه های ساعت ماساژ بدی

عرق نعنا بهش بده. شکم چرب کن خلاف عقربه ساعت مالش بده

عرق نعنا خیلی تنده باید حتما رقیق کنه بعد بده

بعدم این میخواد شکم بچه کار بیفته برای کار افتادن باید در جهت عقربه های ساعت ماساژ بده