2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خونه مادر بزرگمو آتیش زدم😓😓😓

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

من تنها شیطنتم این بود ک با دوچرخه ی کوچیک و قراضم میرفتم زنگ خونه هارو میزدم در میرفتم و فکر میکردم کسی منو نمیبینه از اول کوچه زنگارو میزدم تا اخر کوچه 

اخرش چندتاشون اومدن جلو در خونمون 

هم کتک خوردم خم دگ روی دوچزخمو ندیدیم☹☹☹☹☹☹

و خدایی که بشدت کافیست❤

به بزرگ فامیل گفتم دودیقه خفه شو دارم بازی میکنم😐..اونم وسط یه سخنرایی برای کل فامیل...برای بعله برون یکی از اقوام

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
من تنها شیطنتم این بود ک با دوچرخه ی کوچیک و قراضم میرفتم زنگ خونه هارو میزدم در میرفتم و فکر میکردم ...

وای منم از مدرسه برمیگشتم زنگارو میزدم و فرار 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
می رفتم مسجد موقع سجده پای مردم قلقلک میدادم

وایییییییییی دلمممممممممم درد گرفت خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ                          

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

یه بار با دختر داییم یه معجون درست کردیم شاهکااااااار همه چی توش ریختیم 😂😂😂😂

اخر ریختیمش تو راه پله خونه هرچی مورچه بود دورش جمع شد یه بو گندی هم میداد که نگو😂😂😂

بعد ما که میخواستیم بریم همه اومدن تو راه پله ها میگفتن این بو از کجاست چی شده ما هم هر هر میخندیدیم