2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشاالله بارداربشی چله حق شناس بخون انشاالله حاجت روابشی

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

انشاالله که باردار میشی عزیزم...

روحیه ات خراب باشه اصلا باردار نمیشی که...

سعی کن روحیه ات عالی باشه...

من شوهرم مشکل ضعیف بودن اسپرم رو داشت.. خلاصه رفتم سرکار حال و روزم عوض شد روحیه ام ، اعتماد بنفسم .... همه چی خوب شد که باردار شدم طبیعی ....

ناامید نباش 

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.
ممنونم عزیزم. من حسود نیستم اما دارم کم میارم

اصلا ربطي به حسودي نداره

اين يه نيازه

يه احساسه

ختم اقاي نخودكي بردار

٧تا يس نذر كن ٦تا بخون ١گرو نگه دارهر وقت به حاجتت رسيدي

اون يكي شر قبرش بخون

توي مشهد

چجور هست؟ خیلی خسته ام دیگه این کارا فکر نکنم ازم بر بیاد

۴۰روز بایدبخونید وقفه نبایدبیفته کسی حتی ازاعضای خانواده نبایدبدون که شما چله حق شناس رو میخونید وگناه نکنید ودرضمن امپول یاقرص بخورید کموقع چله خوندن پریودنشید من برای چندنفرخوندم این نکات رورعایت کردم

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
عزیزم مال من ضعیف تر از ضعیفه

شوهر منم ضعیفه... خیلی ضعیف 

کم تحرک و اکثرآ هم مرده هستن.... دیگه خدا لطفش رو شامل حال ما کرد...

ارثی نازایی دارن.... برادرش الان 30 ساله بچه دار نشده

پسرعموهاش

دخترعمه هاش...

انشاالله که بدون هیچ دوا دکتری باردار بشی که واقعا برات معجزه بشه انشاالله .. ناامید نباش .

منتظر بودم خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه ، ولی بعد باورم شد خدا با اجابت نکردن دعامون به ما لطف کرده.