2777
2789

خواستم بدونم جای دیدنی ک نزدیک باشه کجاس ی رستوران متوسط رو ب بالا و ی هتل اپارتمان معمولی باشه و رفته باشیدو راضی باشین و معرفی کنید واینک هواش چن درجس .و بنظرتون باز تهران با قطار بریم یا ماشین خودمون اگه با ماشین باشه چجوریاس خسته کنندس ایا .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوال منم هست.دنبال یه سوییت یا هتل اپارتمان با قزمت مناسب هستم که رزرو کنم

ماهم خیلی تو نت گشتیم ولی قیمتا بالاس ما نمیخوایم برا جا هزینه کنیم ولی غذا اولویت دارخ ک جای خوب باشه 

هواش گرمه خیلی.هتل هم زیاد داره سرچ کن بعد زنگ بزن هر کدوم مناسب بود رزرو کن.راه دوره با قطار خیلی خسته کننده است اگه وقت دارین با ماشین خودتون برید یه شب هم تو مسیر بمونید

هتل آپارتمان بسیار فراوان 

درجه دما ،صبح خنک ،ظهر تا غروب گرم و شب نسبتا خنک البته هواشناسی بهتر راهنمایی میکنه 

گردش اطراف حرم که خیلی جایی نیست  به غیر از مراکز خرید ، طرقبه و شاندیز هم که به حرم نسبتا دور هستن برای شام یا ناهار رستوران زیاد دارن .

رستوران خوب داخل شهر ،پسران کریم ،رضایی ،معین درباری و راستگو اینا خوب هستن و البته پیشنعاد من پسران کریمه 

فاصله از تهران ۸۰۰ و خورده ای کیلومتر و تماما بیابون هست و تو تابستان با ماشین اصلا توصیه نمیکنم ،قطار بهتره اونم شب رو 

منم دارم میرم البته ماشین داریم ماشینم میزاریم تو قطار

چالیدره برو قشنگه 

ماهم سوییت میخوایم بگیریم

غذا هم از آشپزخوته بگیر بهتره تا رستوران

سلام روزتون بخیر ،تنتون سالم دل تون شاد لب تون خندون
من با هیچ کدومشون حرف ندارم..سلام منم بهش نرسون😢😢😢😢😢😢😢😢😢ب کسی هم دیگه متوسل نمیشم

عزیزم روزای بد میگذرن .من خیلی تحمل کردم و بچهی تو شکمموو خودمو نذر کردم هم امام رضا هم بین الحرمین کربلا خدارو شکر هردوسالممیم پسرم ۴ سالشه قراره ببرمش پابوسش .خدا مشکلات همه رو حل کنه برات دعا میکنم خواهر .

ماهم خیلی تو نت گشتیم ولی قیمتا بالاس ما نمیخوایم برا جا هزینه کنیم ولی غذا اولویت دارخ ک جای خوب با ...

من از عذای هتل بدم میاد فقط جای خوابش بیشتر برام مهمع که راحت و تمیز باشه.غذا رو باید خودم درست کنم  ...الان من رفتم از برنانه دیوار دنبال سوییت کشتم نمیدونم چطورن..بدنامه ی اسنپ تریپ هم هست مطتونی رزرو کنی

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
عزیزم روزای بد میگذرن .من خیلی تحمل کردم و بچهی تو شکمموو خودمو نذر کردم هم امام رضا هم بین الحرمین ...

ممنون فدات شم ولی دیگه خسته شدم بخدا ..کم اوردم

دوست داشتی واس حال دلم صلوات بفرس❤